9.8

Op basis van 10 beoordelingen


Prijs
8.5
Betrouwbaarheid
9.9
Afspraken nakomen
10.0
Kwaliteit
9.9
Kennis & Vakmanschap
10.0

Laatste beoordeling: 17 dagen 18 uren geleden
Aantal beoordelingen: 10 beoordelingen
Deze pagina is 2047 keer bekeken
Hoefzorg zelf beoordelen?

Bent u ondernemer?
Kies ook voor klantbeoordelingen bij YouReview
Reviews

S. Schaafsma

Haarlem

09-12-2018 21:14
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10

Positief punt (en):

Claire is heel kundig en geeft goed advies. Daarnaast is ze geduldig met mijn paard en neemt de tijd. Ik heb ook hoefschoenen laten passen, heel blij met haar goede service!




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
10
Kennis & Vakmanschap
10

R. Custer

Utrecht

24-10-2018 20:38
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10

Positief punt (en):

Ben zeer tevreden met Claire/Hoefzorg. Ze weet waar ze het over heeft en is vakinhoudelijk erg gegroeid. Daarnaast vindt ik het fijn dat ik een bekapper heb die zich laat bijscholen. Ze heeft mijn paard zeer goed geholpen door wat kleine aanpassingen te doen. Echt een super meid! Een echte aanrader!

Negatieve punt (en):

Soms wat moeilijk om een afspraak te maken vanwege de drukte. Handiger om na iedere afspraak meteen een nieuwe in te plannen.




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Afspraken nakomen
10
Kwaliteit
9
Kennis & Vakmanschap
10

Frederique

Hoorn

22-11-2016 15:01
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Claire werkt professioneel en geeft goed advies wat het beste is voor mijn paarden. Verder vind ik de informatie die zij deelt op Facebook erg waardevol. Echt een topper, de hoeven zien er altijd tiptop uit! Hoefzorg raad ik echt van harte aan!

Negatieve punt (en):

De prijs ligt wat hoger dan een traditionele smid, maar gezien de kennis en het eindresultaat heb ik dit er echt voor over.




5
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
10
Afspraken nakomen
10
Kwaliteit
10

R. van Diepen

Castricum

09-12-2016 14:01
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Clair is echt een topper! Zij zet het welzijn van het paard echt voorop en geeft erg goed advies. Sinds dat ze mijn paard bekapt, is er zoveel positief veranderd aan zijn hoeven. De gewone hoefsmid neemt de tijd niet voor je paard en dat doet Clair wel. Terug naar de basis is het beste wat ik ooit heb kunnen doen. Ik raad Clair/Hoefzorg dan ook zeer aan!




3
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Afspraken nakomen
10
Kwaliteit
10

Chantal Kieft

Haarlem

16-12-2016 10:23
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Claire heeft afgelopen week voor de 3e keer mijn pony bekapt. Ik zie al zoveel verschil!! Haar hoeven blijven mooi rond! Bij onze "oude" hoefsmid groeide de hoeven van mijn pony niet rond maar kreeg ze na ongeveer 4 weken "plat voeten". Haar straal blijft ook super mooi in vorm in tegenstelling tot de "oude" methode. Ik ben super super tevreden! Voor mijn pony niemand anders meer dan Claire! Hoefjes zien er altijd tip top uit!




4
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10

P. Bakker

Egmond

22-06-2017 19:31
Beveelt: Ja

8




1
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
10
Afspraken nakomen
10
Kwaliteit
9

Babette

Haarlem

28-09-2016 23:38
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Ik heb mijn paard nu voor de tweede keer natuurlijk laten bekappen en ik merk duidelijk verschil. Ik ga niet meer terug naar een hoefsmid en ben erg tevreden over Claire en het resultaat!




6
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Afspraken nakomen
10
Kwaliteit
10

Linda

Hillegom

23-09-2016 09:27
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Claire heeft veel geduld en gaat rustig met mijn paard om. Ze werkt goed en geeft goed advies. Mijn paard was altijd bang en onrustig maar bij Claire is hij heel ontspanen. Hij loopt nu echt goed zonder ijzers. Mijn paard had ook altijd een beetje last van rotstraal maar sinds Claire hem bekapt niet meer.




7
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Afspraken nakomen
10
Kwaliteit
10

Karin

Zandvoort

10-09-2016 13:33
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Ben zeer tevreden met het resultaat!




10
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Afspraken nakomen
10
Kwaliteit
10

Joy Kalmeijer

Voorhout

03-10-2016 16:29
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Nadat mijn pony een paar jaar op ijzers heeft gestaan en deze er steeds maar weer aftrapte over gegaan op bekappen. Inmiddels helemaal overtuigd! Claire heeft mijn pony nu 1x bekapt. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Tevreden terugkerende klant dus!




5
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Afspraken nakomen
10
Kwaliteit
10



https://www.hoefzorg.nl
https://www.hoefzorg.nl  9.8 / 10 uit 10 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview