9.2

Op basis van 114 beoordelingen


Prijs
8.6
Communicatie
9.1
Betrouwbaarheid
9.2
Kennis & Vakmanschap
9.1
Service hotel/golfbaan personeel
8.8
Reviews

Ellen

Nw

22-06-2019 19:01
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: El Rompido + autohuur

10

Positief punt (en):

Snel, duidelijk, prima




0
0
Prijs
8
Communicatie
8
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
8

Yvo Vermylen

Belgie

19-06-2019 17:47
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Golfreis naar Griekenland

10

Positief punt (en):

Golfarrangementje mag wat mij betreft het verkleinwoord laten vallen. Het is een echte golfreis organisator Alles wordt nauwkeurig uitgekiend en uitgelegd . Je wortdt eigenlijk gediend alsof je de beste klant bent - geeft een goed gevoel Vanaf nu altijd met GOLFARRANGEMENT op reis

Negatieve punt (en):

IK ben nog altijd op zoek naar een minpunt




1
0
Prijs
10
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Service hotel/golfbaan personeel
9

Boudewijn

Megchelen

13-06-2019 12:56
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10

Positief punt (en):

Ik heb meerdere malen een golfreis bij Golfarrangementje geboekt. Ze bieden een goede snelle service! Er zit een team dat met je mee denkt. Ze sturen niet zo maar een offerte maar gaan met je in gesprek en denken met je mee zodat je golfreis overeen komt met je wensen.

Negatieve punt (en):

geen




0
0
Prijs
9
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Service hotel/golfbaan personeel
10

George Meijer

Alhama de Murcia

10-06-2019 17:23
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

9




1
0
Prijs
9
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
9
Service hotel/golfbaan personeel
10

Ad van Dorssen

Hoorn

10-06-2019 16:16
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9

Positief punt (en):

Goede kennis van zaken over de verschillende bestemmingen. Dat betekent geen verrassingen. Alles klopt altijd golf afspraken, hotel accommodatie, autohuur met verzekeringen!.




1
0
Prijs
8
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
9
Service hotel/golfbaan personeel
8

JER

Doorwerth

29-04-2019 17:57
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: shortstay Duitsland

9

Positief punt (en):

Zeer vriendelijke en snelle reacties op vragen per mail

Negatieve punt (en):

iets meer informatie over de golfbanen zelf kan geen kwaad




1
0
Prijs
9
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
9

Christine Van Dyck

Stabroek

03-04-2019 15:43
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

8




1
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
10
Service hotel/golfbaan personeel
9

Golfreisje Land van Thorn

Hunsel

26-03-2019 23:11
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

9

Positief punt (en):

Naar Praia del Rey Resort (Portugal). Geweldige banen gespeeld (Praia del Rey, West Cliffs, Royal Obidos). Goed resort, was erg rustig, Top 10 banen van Portugal gespeeld, goede shuttle bussen en dit allemaal voor een ongekend laag bedrag. Super geregeld alles door jullie. Hartelijk dank.




1
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
9
Service hotel/golfbaan personeel
9

Janet

Oostvoorne

07-03-2019 13:06
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10



Antwoorden:

07-03-2019 14:03
Dank u!


1
0
Prijs
8
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
10

Pijnenburg

Heerde

25-02-2019 18:24
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9

Positief punt (en):

Er wordt naar je geluisterd en ze stellen alles in het werk aan je wensen te voldoen. Ook als later de mogelijkheden worden uitgebreid doen ze hun best dat erbij te krijgen, zonder extra kosten.

Negatieve punt (en):

Geen.




1
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
10
Service hotel/golfbaan personeel
9

Lianne

Alphen ad Rijn

19-02-2019 19:40
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: Portugal Campo Real

8

Positief punt (en):

Snel en persoonlijke contact. Vragen adequaat afgehandeld.

Negatieve punt (en):

Tijdelijke aanbieding van hotel wordt niet automatisch aangeboden bij reeds geboekte reizen



Antwoorden:

20-02-2019 10:28
Dank u voor uw beoordeling mevrouw de Boer-Molog. Ter informatie; Tijdelijke aanbieding van hotels worden inderdaad niet automatisch aangeboden bij reeds geboekte reizen omdat deze enkel van toepassing zijn op nieuwe boekingen gemaakt vanaf dat moment. Dit komt vanuit de hotels/golfbanen en hier hebben wij helaas geen invloed op. Na enig aandringen van ons hebben ze de buggy als nog met korting aan u verstrekt. Mvg, Team Golfarrangementje.nl


1
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Service hotel/golfbaan personeel
10

Mildred

Haarlem

04-02-2019 17:27
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9

Positief punt (en):

Fantastisch geregeld !



Antwoorden:

25-02-2019 12:14
Dank u voor review! fijn om te lezen dat u van uw golfreis naar IBEROSTAR CLUB PALMERAIE Marrakech Marokko genoten heeft!


1
0
Prijs
8
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Service hotel/golfbaan personeel
10

John E

Nijmegen

25-01-2019 19:48
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

9




1
0
Prijs
7
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
9
Service hotel/golfbaan personeel
9

Anco Schipper

Dwingeloo

14-12-2018 14:20
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: Golfreis Ierland

8



Antwoorden:

04-02-2019 18:25
Dank u voor uw reactie meneer Schipper.


0
0
Prijs
8
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Service hotel/golfbaan personeel
8

Luc vandekerckhove

Carvalhal BBR

05-12-2018 11:49
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9

Positief punt (en):

Top .

Negatieve punt (en):

Geen.



Antwoorden:

04-02-2019 18:26
Dank u voor uw reactie meneer vandekerckhove!


1
0
Prijs
9
Communicatie
10
Kennis & Vakmanschap
9
Service hotel/golfbaan personeel
9

Paul Stigter

vlaardingen

16-11-2018 13:59
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9

Positief punt (en):

Alles steeds prima geregeld , tegen zeer billijke prijs



Antwoorden:

16-11-2018 16:59
Dank u voor uw review meneer Stigter!


1
0
Prijs
9
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
9

Elly

Waarland

18-10-2018 14:33
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: golfgroepsreis

9

Positief punt (en):

snelle reacties, meedenken, voelt gemoedelijk, alsof niets teveel is.




2
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
9

Fam Tanis

Ouddorp

08-10-2018 15:19
Beveelt: Ja

10



Antwoorden:

16-11-2018 17:00
Dank u!


1
0
Prijs
10
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10

Erna Meier

Krommenie

08-10-2018 14:00
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10

Positief punt (en):

Echt heel goed geregeld allemaal! We hebben een fijne vakantie gehad in een heel schoon en mooi hotel aan een prachtige, uitdagende golfbaan in Valle del Este.




2
0
Prijs
10
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10

Max

Maastricht

21-09-2018 09:09
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

8

Positief punt (en):

Het gehele pakket was prima verzorgd.

Negatieve punt (en):

Wij hadden een bepaalde starttijd gereserveerd en bevestigd gekregen op de American Course van La Tournette (Brussel). Wij kwamen ons 50 minuten voor deze starttijd melden bij de caddiemaster die ons vertelde dat wij 15 minuten later moesten starten!? Hadden wij ons iets later gemeld, dan hadden wij niet kunnen spelen!



Antwoorden:

21-09-2018 10:28
Dank u Max. Wij gaan dit doorgeven aan de golfbaan en onze excuses dat zij u eerder hebben laten starten dan afgesproken.


2
0
Prijs
8
Communicatie
8
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
8

m. van den berg

giessenburg

03-09-2018 16:48
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

10




2
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10

Duin (en) Koppejan

Bloemendaal

30-08-2018 15:38
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10

Positief punt (en):

wat beloofd wordt, gebeurt ook

Negatieve punt (en):

kan (nog) niets verzinnen



Antwoorden:

21-09-2018 10:29
Dank u!


1
0
Prijs
10
Communicatie
8
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
10

NN

Bentveld

30-08-2018 15:09
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Groepsreis naar Duitsland, Hotel Idingshof

9

Positief punt (en):

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding in het aanbod. Begrijpt onze wensen Reageert snel en flexibel op vragen en aanpassingen

Negatieve punt (en):

Het aanbod is nog enigszins beperkt in Duitsland (kan niet oordelen over andere landen)




1
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
9

Dick de groot

Purmerend

06-05-2018 09:36
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Pga Holland professional

9

Positief punt (en):

Kregen bij aankomst een extra upgrade, en alles was super geregeld

Negatieve punt (en):

T was de hele week te mooi weer????????????




2
0
Prijs
8
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
9

Paul van Tol

soest

26-04-2018 11:59
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

8

Positief punt (en):

Tot nu toe goed al een paar keer gebruik van gemaakt snelle reactie even afwachten of wensen ook nu weer vervuld worden.

Negatieve punt (en):

Zo nodig na deze reis (hopelijk niet) Na verzenden de voorwaarden is dat niet wat raar



Antwoorden:

21-09-2018 10:31
Meneer van Tol, Algemene voorwaarden worden nu extra met de offerte meegestuurd maar staan al in de offerte aanvraag vermeld met link. Dank u voor uw opmerking! Mvg, Golfarrangementje.nl


1
0
Prijs
8
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
8



https://www.golfarrangementje.nl
https://www.golfarrangementje.nl  9.2 / 10 uit 114 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview