9.2

Op basis van 137 beoordelingen


Prijs
8.6
Communicatie
9.1
Betrouwbaarheid
9.2
Kennis & Vakmanschap
9.1
Service hotel/golfbaan personeel
9.1
Reviews

Albert

Rijswijk

06-08-2019 10:09
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

9

Positief punt (en):

Goede prijs/kwaliteit van de golfreis Snelle offerte Prima hotel en golfbanen

Negatieve punt (en):

Geen




1
0
Prijs
10
Communicatie
8
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
8
Service hotel/golfbaan personeel
10

christophe

gent

29-07-2019 20:34
Beveelt: Ja

8




1
0
Prijs
8
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
9
Service hotel/golfbaan personeel
8

Pierre Melis

Loppem

12-07-2019 12:27
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Costa Navarino

10

Positief punt (en):

o Aanspreekbare, bereikbare, vlotte en competente ondersteuning bij de uitwerking van de offerte en reservatie o Nadien goede en stipte opvolging




0
0
Prijs
8
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
9
Service hotel/golfbaan personeel
9

Jaap Bisschop

Hengelo

01-07-2019 11:35
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

10

Positief punt (en):

Afspraken waren vlot en duidelijk Wijziging werd perfect geregeld Snelle afhandeling




2
0
Prijs
8
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
8
Service hotel/golfbaan personeel
7

Ellen

Nw

22-06-2019 19:01
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: El Rompido + autohuur

10

Positief punt (en):

Snel, duidelijk, prima




2
0
Prijs
8
Communicatie
8
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
8

Yvo Vermylen

Belgie

19-06-2019 17:47
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Golfreis naar Griekenland

10

Positief punt (en):

Golfarrangementje mag wat mij betreft het verkleinwoord laten vallen. Het is een echte golfreis organisator Alles wordt nauwkeurig uitgekiend en uitgelegd . Je wortdt eigenlijk gediend alsof je de beste klant bent - geeft een goed gevoel Vanaf nu altijd met GOLFARRANGEMENT op reis

Negatieve punt (en):

IK ben nog altijd op zoek naar een minpunt




1
0
Prijs
10
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Service hotel/golfbaan personeel
9

Boudewijn

Megchelen

13-06-2019 12:56
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10

Positief punt (en):

Ik heb meerdere malen een golfreis bij Golfarrangementje geboekt. Ze bieden een goede snelle service! Er zit een team dat met je mee denkt. Ze sturen niet zo maar een offerte maar gaan met je in gesprek en denken met je mee zodat je golfreis overeen komt met je wensen.

Negatieve punt (en):

geen




1
0
Prijs
9
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Service hotel/golfbaan personeel
10

George Meijer

Alhama de Murcia

10-06-2019 17:23
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

9




2
0
Prijs
9
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
9
Service hotel/golfbaan personeel
10

Ad van Dorssen

Hoorn

10-06-2019 16:16
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9

Positief punt (en):

Goede kennis van zaken over de verschillende bestemmingen. Dat betekent geen verrassingen. Alles klopt altijd golf afspraken, hotel accommodatie, autohuur met verzekeringen!.




1
0
Prijs
8
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
9
Service hotel/golfbaan personeel
8

JER

Doorwerth

29-04-2019 17:57
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: shortstay Duitsland

9

Positief punt (en):

Zeer vriendelijke en snelle reacties op vragen per mail

Negatieve punt (en):

iets meer informatie over de golfbanen zelf kan geen kwaad




1
0
Prijs
9
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
9

Christine Van Dyck

Stabroek

03-04-2019 15:43
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

8




1
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
10
Service hotel/golfbaan personeel
9

Golfreisje Land van Thorn

Hunsel

26-03-2019 23:11
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

9

Positief punt (en):

Naar Praia del Rey Resort (Portugal). Geweldige banen gespeeld (Praia del Rey, West Cliffs, Royal Obidos). Goed resort, was erg rustig, Top 10 banen van Portugal gespeeld, goede shuttle bussen en dit allemaal voor een ongekend laag bedrag. Super geregeld alles door jullie. Hartelijk dank.




1
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
9
Service hotel/golfbaan personeel
9

Janet

Oostvoorne

07-03-2019 13:06
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10



Antwoorden:

07-03-2019 14:03
Dank u!


1
0
Prijs
8
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
10

Pijnenburg

Heerde

25-02-2019 18:24
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9

Positief punt (en):

Er wordt naar je geluisterd en ze stellen alles in het werk aan je wensen te voldoen. Ook als later de mogelijkheden worden uitgebreid doen ze hun best dat erbij te krijgen, zonder extra kosten.

Negatieve punt (en):

Geen.




1
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
10
Service hotel/golfbaan personeel
9

Lianne

Alphen ad Rijn

19-02-2019 19:40
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: Portugal Campo Real

8

Positief punt (en):

Snel en persoonlijke contact. Vragen adequaat afgehandeld.

Negatieve punt (en):

Tijdelijke aanbieding van hotel wordt niet automatisch aangeboden bij reeds geboekte reizen



Antwoorden:

20-02-2019 10:28
Dank u voor uw beoordeling mevrouw de Boer-Molog. Ter informatie; Tijdelijke aanbieding van hotels worden inderdaad niet automatisch aangeboden bij reeds geboekte reizen omdat deze enkel van toepassing zijn op nieuwe boekingen gemaakt vanaf dat moment. Dit komt vanuit de hotels/golfbanen en hier hebben wij helaas geen invloed op. Na enig aandringen van ons hebben ze de buggy als nog met korting aan u verstrekt. Mvg, Team Golfarrangementje.nl


2
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Service hotel/golfbaan personeel
10

Mildred

Haarlem

04-02-2019 17:27
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9

Positief punt (en):

Fantastisch geregeld !



Antwoorden:

25-02-2019 12:14
Dank u voor review! fijn om te lezen dat u van uw golfreis naar IBEROSTAR CLUB PALMERAIE Marrakech Marokko genoten heeft!


1
0
Prijs
8
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Service hotel/golfbaan personeel
10

John E

Nijmegen

25-01-2019 19:48
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

9




1
0
Prijs
7
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
9
Service hotel/golfbaan personeel
9

Anco Schipper

Dwingeloo

14-12-2018 14:20
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: Golfreis Ierland

8



Antwoorden:

04-02-2019 18:25
Dank u voor uw reactie meneer Schipper.


0
0
Prijs
8
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Service hotel/golfbaan personeel
8

Luc vandekerckhove

Carvalhal BBR

05-12-2018 11:49
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9

Positief punt (en):

Top .

Negatieve punt (en):

Geen.



Antwoorden:

04-02-2019 18:26
Dank u voor uw reactie meneer vandekerckhove!


1
0
Prijs
9
Communicatie
10
Kennis & Vakmanschap
9
Service hotel/golfbaan personeel
9

Paul Stigter

vlaardingen

16-11-2018 13:59
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9

Positief punt (en):

Alles steeds prima geregeld , tegen zeer billijke prijs



Antwoorden:

16-11-2018 16:59
Dank u voor uw review meneer Stigter!


1
0
Prijs
9
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
9

Elly

Waarland

18-10-2018 14:33
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: golfgroepsreis

9

Positief punt (en):

snelle reacties, meedenken, voelt gemoedelijk, alsof niets teveel is.




2
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
9

Fam Tanis

Ouddorp

08-10-2018 15:19
Beveelt: Ja

10



Antwoorden:

16-11-2018 17:00
Dank u!


1
0
Prijs
10
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10

Erna Meier

Krommenie

08-10-2018 14:00
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10

Positief punt (en):

Echt heel goed geregeld allemaal! We hebben een fijne vakantie gehad in een heel schoon en mooi hotel aan een prachtige, uitdagende golfbaan in Valle del Este.




2
0
Prijs
10
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10

Max

Maastricht

21-09-2018 09:09
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

8

Positief punt (en):

Het gehele pakket was prima verzorgd.

Negatieve punt (en):

Wij hadden een bepaalde starttijd gereserveerd en bevestigd gekregen op de American Course van La Tournette (Brussel). Wij kwamen ons 50 minuten voor deze starttijd melden bij de caddiemaster die ons vertelde dat wij 15 minuten later moesten starten!? Hadden wij ons iets later gemeld, dan hadden wij niet kunnen spelen!



Antwoorden:

21-09-2018 10:28
Dank u Max. Wij gaan dit doorgeven aan de golfbaan en onze excuses dat zij u eerder hebben laten starten dan afgesproken.


2
0
Prijs
8
Communicatie
8
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
8

m. van den berg

giessenburg

03-09-2018 16:48
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

10




2
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10



https://www.golfarrangementje.nl
https://www.golfarrangementje.nl  9.2 / 10 uit 137 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview