9.1

Op basis van 178 beoordelingen


Prijs
8.6
Communicatie
9.2
Betrouwbaarheid
9.2
Kennis & Vakmanschap
9.1
Service hotel/golfbaan personeel
9.1
Reviews

Jan KURRIS

STROMBEEK-BEVER

11-02-2017 12:15
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Duidelijke prijzen, goede klantenbehandeling, gemakkelijk bereikbaar, kennis van zaken.

Negatieve punt (en):

Voorlopig geen.




1
0
Prijs
7
Communicatie
8
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
8

Deborah

Amsterdam

20-02-2017 16:10
Beveelt: Ja

Product of dienst: Golfarrangement Aparthotel Delden

10

Positief punt (en):

Het aanbod, de arrangementen en de mogelijkheden om banen (bij) te kiezen, de prijzen, de service en de snelheid waarmee gereageerd wordt/facturen wordt gemaakt/vouchers worden aangeleverd. Zelfs bij het aanpassen van de boeking wordt goed positief gereageerd en de boeking aangepast.




1
0
Prijs
10
Communicatie
10

Frans Peters

Nijmegen

26-04-2017 01:25
Beveelt: Ja

Product of dienst: Golfresort Valle del Este (Spanje)

10

Positief punt (en):

Snel en zeer correct geoffreerd en daarna alles perfect geregeld.

Negatieve punt (en):

Geen enkel minpuntje.




1
0
Prijs
9
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10

Groot

Molenhoek

26-04-2017 01:25
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Snelle afhandeling




1
0
Prijs
8
Communicatie
8
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
8

C.J. Tanis

24-03-2017 11:08
Beveelt: Ja

9




1
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
9

jan

Zundert

26-04-2017 01:25
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Geboekt naar Gut Heckenhof. Prima eerste ervaring met Golfarrangementje. alles keurig geregeld en wat Gut Heckenhof betreft een prima locatie.




1
0
Prijs
9
Communicatie
8
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
8

Nico Beemsterboer

17-04-2017 17:52
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Het gevraagde arrangement wordt volledig en volgens wensen uitgevoerd. Geldt voor vlucht, huurauto, hotel en golfwensen.




1
0
Prijs
7
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
9

David

16-05-2017 19:39
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Prima communicatie en heldere offerte




1
0
Prijs
8
Communicatie
8
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
8

Marga Groot

Molenhoek

26-06-2017 16:38
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Snelle reactie. Goede prijs kwaliteits verhouding

Negatieve punt (en):

Jammer dan hun vluchten vanuit Schiphol geregeld worden




1
0
Prijs
8
Communicatie
8
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
8

Frans Hulsbosch

Utrecht

30-06-2017 12:06
Beveelt: Ja

Product of dienst: Frans Hulsbosch

10

Positief punt (en):

Wij zijn met 31 man naar Gut Heckenhof geweest, fantastisch hotel en een mooie 27 holes golfbaan. Dennis en Dick staan bijna dag en nacht klaar om alle vragen te beantwoorden en hebben dit super geregeld en niets teveel beloofd. Bedankt voor dit prachtige arrangement en tot een volgende keer.

Negatieve punt (en):

Geen




1
0
Prijs
10
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10

JHV

Delden

10-07-2017 15:19
Beveelt: Ja

Product of dienst: een weekendje golf

10

Positief punt (en):

Ik kreeg het twee weken voor een weekend golf niet meer voor elkaar om twee banen te huren en een overnachting te boeken voor 5 personen. Met behulp van Golfarrangemntje.nl is dat alsnog gelukt. Wij hadden een heerlijk weekend!




1
0
Prijs
9
Communicatie
8
Betrouwbaarheid
10

Lydia

Utrecht

05-10-2016 12:50
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Goede communicatie en prettige service!

Negatieve punt (en):

Hotel was matig, golfbaan viel erg tegen




0
0
Prijs
10
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
10

Daan

Nijmegen

05-10-2016 12:50
Beveelt: Ja

6

Positief punt (en):

Het contact met het kantoor liep perfect. Snel antwoord en vriendelijk.

Negatieve punt (en):

De 6 geven we omdat zo goed geholpen zijn door kantoor. Maar als het om de accommodatie zou gaan geven we een 4. Bij aankomst was er niemand, lees deur op slot. Toen we uiteindelijk na wat telefoontjes iemand te pakken kregen en naar het hotel konden, stonden we aan de receptie en moesten we moeite doen om contact te krijgen. De man achter de receptie, notabene 1 van de eigenaren, was drukker met zijn telefoon dan met ons aan de receptie. Toen ik vroeg hoe het kon dat de deur gesloten was van het hotel, reageerde hij verontwaardigt en zei, ja iemand moet toch de inkopen voor het hotel doen... Nog nooit zoiets meegemaakt. Toen we bij de kamer kwamen, kwamen we in de kleinste en gedateerde kamer die we ooit hebben gezien. Omdat er eten bij ons arrangement zat hebben we dit geprobeerd, maar na de rode wijn die minimaal 25 graden was waren we er klaar mee. We zijn dus maar een hapje in het centrum gaan eten en zo laat mogelijk terug gegaan naar onze kamer. Omdat we al flink wat wijn gedronken hadden na het diner debacle zijn we toch maar even op bed gaan liggen. En dit kwam alleen omdat we teveel gedronken hadden, anders waren we terug naar huis gereden. Tip, schrap dit hotel uit jullie aanbod.




0
0

Corien

Hillegom

05-10-2016 11:01
Beveelt: Ja

Product of dienst: Genval, belgie

9

Positief punt (en):

Er werd een foutje gemaakt door golfarrangementje maar dat is op een soepele en snelle manier opgelost




0
0
Prijs
9
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9

Dennis en Ed

Purmerend

05-10-2016 10:55
Beveelt: Ja

9




0
0
Prijs
9
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
9

Peter

Amstelveen

05-10-2016 10:34
Beveelt: Ja

Product of dienst: 2 daags arrangement in Zeeuws Vlaanderen. Spelen op Woeste Kop en Oostburg, slapen in Hampshire Churchill Terneuzen.

8

Positief punt (en):

Goede organisatie. Flexibel m.b.t. speciale wensen.




0
0
Prijs
7
Communicatie
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
8

Gerrit

Amsterdam

26-09-2016 11:44
Beveelt: Ja

Product of dienst: Golfreis Spanje

10

Positief punt (en):

Dick en Dennis weten duidelijk waar ze over praten en hebben de bestemmingen ter plaatse bezocht hierdoor hebben ons zeer goed kunnen voorlichten over de door onze persoonlijke wensen/aanpassingen! Alles perfect geregeld! Aanrader!




1
0
Prijs
9
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10

Rene

Rotterdam

18-09-2016 21:19
Beveelt: Ja

Product of dienst: Hotel la finca resort

10

Positief punt (en):

Topdagen gehad, super geregeld allemaal. Volgende keer weer!

Negatieve punt (en):

geen




1
0
Prijs
9
Communicatie
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10



https://www.golfarrangementje.nl
https://www.golfarrangementje.nl  9.1 / 10 uit 178 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview