9.1

Op basis van 487 beoordelingen


Prijs
8.7
Betrouwbaarheid
9.1
Personeel
9.3
Stiptheid
9.3
Nazorg & Garantie
8.5
Kwaliteit
8.8

Laatste beoordeling: 25 dagen 10 uren geleden
Aantal beoordelingen: 487 beoordelingen
Deze pagina is 17057 keer bekeken
The Parking Company zelf beoordelen?

Bent u ondernemer?
Kies ook voor klantbeoordelingen bij YouReview
Reviews

Leonie vd Meer

Zeewolde

23-10-2018 03:27
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9

Positief punt (en):

Wij zijn blij met de service gezien we vaak vliegen. Vlotte afhandeling en erg comfortabel




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Anita Buijs

Joure

14-10-2018 09:56
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Valetparking

10

Positief punt (en):

Zeer vriendelijk en behulpzame chauffeurs! goede begeleiding want het was echt megadruk en we moesten onze vlucht halen




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Henry

Heemskerk

09-10-2018 12:51
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Business Valet Parking

9

Positief punt (en):

Alles verliep prima. Ik was een beetje huiverig over het gratis wassen, maar ook dat is keurig gedaan!

Negatieve punt (en):

Geen




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

C. Westerhoff

Asselt

03-10-2018 14:28
Beveelt: Ja

Product of dienst: Vale Parkeren

8

Positief punt (en):

als luxe ervaren, en redelijk betaalbaar




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10

Peter de Bruijn

Lexmond

24-09-2018 21:07
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

9

Positief punt (en):

Wij zijn recentelijk over gestapt omdat we elke keer te lang moesten wachten op de andere Valet aanbieder. Tot op heden verloopt het soepeltjes allemaal. Keurig!




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Gerard Peters

Badhoevedorp

15-09-2018 13:32
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Valet Parking

10




0
0
Prijs
10
Personeel
10
Kwaliteit
10

Fam. van Ree

Hellevoetsluis

07-09-2018 13:45
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

10

Positief punt (en):

Toen we terug kwamen was de chauffeur zeer behulpzaam met het inladen van de koffers. Ze vragen je te bellen als je bent geland, én als je de koffers hebt. Dat snapte ik eerst niet maar we hebben enorm lang moeten wachten op de koffers. Bij het tweede belletje stond de auto keurig netjes klaar. Ideaal!!!




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Agnes

Beuningen

07-09-2018 01:02
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: Flight Parking

8

Positief punt (en):

Na




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
8
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
9

Ferry van Engelen

Rotterdam

17-08-2018 19:10
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valetparking service

10

Positief punt (en):

Snel, vriendelijk en heldere communicatie




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Joyce van Zijl

Schoorl

01-08-2018 13:22
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

10

Positief punt (en):

Wederom perfect verlopen!! Dit is nu al de derde keer via Flight Parking




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

RH Levering

Uitgeest

13-07-2018 11:18
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

8

Positief punt (en):

Keurig op tijd stonden ze klaar voor ons. Na een lange reis toch wel erg lekker, vooral als je in de nacht terug komt.

Negatieve punt (en):

Geen




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Inge Zwan

Wormerveer

09-07-2018 13:21
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Valet Parking

10

Positief punt (en):

Zeer klantvriendelijke, goede begeleiding door de telefoon. Goede prijs. Makkelijk herkenbaar




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Laura van Wijk

Hoensbroek

02-07-2018 07:28
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

9

Positief punt (en):

Via kennissen van ons bij hebben we bij Flight Park geboekt, toch wel ideaal als je midden in de nacht weer terug arriveert!! Toppie




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Rene Gerritsen

waddinxveen

29-06-2018 10:58
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Valet Parking

10

Positief punt (en):

Onze koffers waren bij terugkomst zoek, moesten erg lang wachten. Gelukkig was dit geen enkel probleem voor de chauffeur, en ze stonden binnen no-time voor ons klaar. Keurig!




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Annemiek

Houten

25-06-2018 20:49
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

10




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Paul

Badhoevedorp

18-06-2018 11:44
Beveelt: Ja

Product of dienst: valet

10

Positief punt (en):

Via Parkos bij Flight Parking terecht gekomen. Inmiddels vaker geweest.




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

A. Langelo

Ewijk

12-06-2018 19:21
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parkeren

9

Positief punt (en):

In tegenstelling tot andere parkings ben ik zeer tevreden over de Services van Flight Parking. Vrijwel altijd op tijd, soms komt het wel eens voor dat je 5 max 10 minuutjes moet wachten, omdat ze toch afhankelijk zijn van het verkeer. Binnen 2/3 dagen altijd netjes factuur per email al binnen.



Antwoorden:

18-06-2018 10:53
Hallo A. Langelo! Altijd leuk om te horen, wij doen elke dag weer ons stinkende best! Groeten, Sharon


1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
8
Personeel
10
Stiptheid
10
Kwaliteit
9

Karin

Tiel

11-06-2018 08:46
Beveelt: Nee
Eerste keer klant

4

Positief punt (en):

Prijs Vriendelijk personeel

Negatieve punt (en):

Voor de eerste keer mijn auto via Flight Parking laten stallen tijdens mijn vakantie. Bij het inleveren op Schiphol: geen rondje om auto voor evt. schade, geen opname kilometer stand. Alleen even snel tekenen. Dit ging allemaal zo snel dat ik later pas bedacht dat het misschien niet eens iemand van de firma was geweest. Ik heb daarom gelijk vanuit Schiphol gebeld en gelukkig bleek het wel iemand van Flight Parking te zijn geweest. KM stand hebben zij blijkbaar later ingevuld. Ik heb specifiek om binnen stallen gevraagd/geboekt omdat ik een auto met matte lak heb die niet zo goed vogelpoep e.d. kan verdragen. Hij was net gewassen toen ik hem inleverde. Ophalen op Schiphol: afspraak was dat ik zou bellen als ik bij bagageband zou staan. Ik werd echter al eerder door hen gebeld. Erg onhandig want ik stond net bij douane. Daarna werd ik nog twee keer gebeld. Tweede keer of het erg was dat de chauffeur een half uur later zou zijn en een derde keer dat hij toch op tijd kon zijn. Bij het oppikken was mijn auto ronduit vies. Vogelpoep, geel stof, modderspatten…..hij had duidelijk niet binnen gestaan. Het bedrag van het binnenstallen is er wel af getrokken, maar ik kan m’n auto ook weer opnieuw laten wassen. Tot twee keer toe gemaild met mijn bevindingen, maar tot op heden niets meer gehoord.



Antwoorden:

18-06-2018 11:20
Hallo Karin, Wij betreuren dit ten zeerste. Wij kunnen niet anders concluderen dat wij hebben gefaald in dit geval. Uw auto had nooit op onze buitenlocatie gezet mogen worden. Bij de einde-dag-check is dit ook niet naar voren gekomen, en heeft uw auto dus meer dan 2 weken buiten gestaan, en is daardoor vies geworden. Ons team werkt 24/7 keihard om een goede service neer te zetten, en een gevoel van betrouwbaarheid en comfort bij onze klanten achter te laten. Daarom hebben wij u de eerstvolgende boeking geheel kosteloos aangeboden, om u het tegendeel te kunnen bewijzen. Wij hopen u de volgende keer weer te zien. Team Flight Parking


7
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
2
Personeel
5
Stiptheid
2
Nazorg & Garantie
1
Kwaliteit
4

John Cornelisse

Ede

06-06-2018 23:51
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: Valet Parkeren Schiphol

9

Positief punt (en):

Al aan aantal keer voor zakenreis weg geweest en elke keer netjes op tijd. Prettige service en veel gemakkelijker dan P3 wat ik voor heen deed. Net zo duur ongeveer maar wel veel comfortabeler.

Negatieve punt (en):

Geen



Antwoorden:

18-06-2018 11:23
Hallo John, Wij weten dat tijd kostbaar is voor onze zakelijke klanten, en streven er dan ook altijd naar op stipt op tijd klaar te staan. Bedankt voor de complimenten! Wij blijven elke dag onze best doen! Groeten, Sharon


0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Veen

Burgum

23-05-2018 10:30
Beveelt: Nee
Eerste keer klant

8

Positief punt (en):

Vriendelijk personeel. Zijn er op tijd.

Negatieve punt (en):

Bij terugkomst de auto onder de vogelpoep. Hiervoor wel excuses ontvangen. Beloofd dat we hiervoor een schadevergoeding zouden ontvangen. Niet gekregen. Nogmaals gereclameerd. Geen reactie. Erg jammer.



Antwoorden:

18-06-2018 11:30
Beste heer Veen, Wat spijtig dat uw auto vies is geworden door vogelpoep. Bij het boeken hebben onze klanten de mogelijkheid om ook voor ''overdekt parkeren'' te kiezen, echter had u deze optie niet aangevinkt. U bent ook nog eens aan aanzienlijke tijd weg geweest, en dan is het lastig te voorkomen dat uw auto vies wordt. Vanwege coulantie hebben wij u een bedrag terug gestort waardoor u de auto weer langs uw eigen wasstraat kon brengen. Hopelijk tot ziens! Groeten, Sharon

28-05-2018 22:01
Beste Dhr Veen, Vervelend om te vernemen dat uw voertuig onder de vogelpoep zat. Helaas kunnen wij hier weinig aan doen, gezien we dit niet zelf in de hand hebben. Een optie voor de volgende keer kan zijn om overdekt te parkeren, dan bent u er zeker van dat uw voertuig niet vies wordt. Inmiddels is de financiële vergoeding ook geregeld. Hopelijk is het op deze manier naar gehele tevredenheid opgelost.


1
2
Prijs
9
Betrouwbaarheid
6
Personeel
8
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
1
Kwaliteit
7

Lisette

Hoorn

20-04-2018 09:33
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parkeren

9

Positief punt (en):

Keurig op tijd, nette service



Antwoorden:

18-06-2018 11:31
Dankjewel Lisette!


0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Wim Nijman

Apeldoorn

19-02-2018 09:38
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

9

Positief punt (en):

Stiptheid, klantgerichtheid.

Negatieve punt (en):

Herkenbaarheid medewerkers op Schiphol



Antwoorden:

18-06-2018 11:36
Hoi Wim, Bedankt voor het goede cijfer! Inmiddels lopen al onze chauffeurs in zwarte polo's rond met het LOGO van Flight Parking, en bij wat slechter weer in zwarte jasjes. Zo kunnen klanten ons inderdaad beter herkennen, en komt het betrouwbaarder over. Groeten Sharon

07-03-2018 12:26
Bedankt voor uw review! Vanaf 12 maart lopen alle chauffeurs weer met herkenbare kleding rond. Zwarte jasjes met het Flight Parking logo op de voorzijde. Mvg, Wesley Kramer Flight Parking


4
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
8
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Stacey

Middelburg

23-03-2018 11:18
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: Valet Parkeren Schiphol

9

Positief punt (en):

Zeer behulpzaam, van a tot z. Volgende keer weer bij jullie!



Antwoorden:

18-06-2018 11:31
Dankjewel Stacey! Van terugkerende klanten moeten wij het hebben. Bedankt en tot volgende keer. Groeten Wesley


2
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10

Fredy

Weert

23-03-2018 08:11
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10

Positief punt (en):

snel ophalen en snel afleveren en zeer betrouwbaar



Antwoorden:

18-06-2018 11:33
Hoi Fredy, Wij vinden het leuk dat u elke keer weer voor ons kiest. We doen ons uiterste best! Groeten Wesley


1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Jonas Saxton

Santpoort

23-03-2018 08:13
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

8




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
8
Personeel
7
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8



https://www.theparking-company.nl
https://www.theparking-company.nl  9.1 / 10 uit 487 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview