9.1

Op basis van 496 beoordelingen


Prijs
8.7
Betrouwbaarheid
9.1
Personeel
9.3
Stiptheid
9.3
Nazorg & Garantie
8.6
Kwaliteit
8.8

Laatste beoordeling: 5 dagen 14 uren geleden
Aantal beoordelingen: 496 beoordelingen
Deze pagina is 22952 keer bekeken
The Parking Company zelf beoordelen?

Bent u ondernemer?
Kies ook voor klantbeoordelingen bij YouReview
Reviews

Andre Thomsen

Germany

13-10-2019 14:11
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Valet

10

Positief punt (en):

Always on time!



Antwoorden:

13-10-2019 14:14
We do our best Andre, Thanks a lot!


1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

erik

Doetinchem

07-10-2019 15:18
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10



Antwoorden:

13-10-2019 14:15
Bedankt Erik! Groetjes Sharon


1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Sikko van der Graaf

Dedemsvaart

17-09-2019 11:30
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: valet

10

Positief punt (en):

Prima voor elkaar, niet hoeven wachten. Vriendelijk te woord gestaan.




2
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Sander Vernooij

Utrecht

19-08-2019 10:39
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Valet Parking

10

Positief punt (en):

Auto perfect op tijd opgehaald en afgeleverd. Auto ook in dezelfde staat terug gebracht als dat ik hem had afgeleverd. Zou er zeker opnieuw gebruik van maken!

Negatieve punt (en):

Geen!



Antwoorden:

13-10-2019 14:15
Tot de volgende! Groetjes Sharon


1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Remko Peters

Molenhoek

16-05-2019 12:48
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: Valet Parking

10

Positief punt (en):

Dit bedrijf is super! Mijn maandelijkse reis naar LA begint altijd goed dankzij Flight Parking. Wesley bedankt voor de abnormaal goede service. Mijn auto is altijd in vertrouwde handen. Ik kan dit iedereen aanraden. Wat 'n luxe!




2
0

Jetty Verhoeven

Thorn

09-04-2019 22:38
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Vale Parking

10

Positief punt (en):

Helaas onze buggy kwijtgeraakt, duurde enorm lang want we moesten papieren invullen. Ze waren gellukig erg begripvol!!!! Waren netjes op tijd ook met de heenreis. TOP!




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Machiel

Leeuwarden

26-12-2018 14:12
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10

Positief punt (en):

Vroeger gebruikte ik altijd de Valet Parking van Schiphol, maar sinds een jaar maak ik alleen nog maar van Flight Parking gebruik; wát een fijn concept! Ze werken razendsnel en stipt en zijn zeer flexibel. Net m'n auto weer opgehaald en gebruik gemaakt van uitgebreide car cleaning; wow! Ziet er als nieuw uit! Ik raad Flight Parking volmondig aan!




3
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Hans Trebels

Ermelo

07-12-2018 17:08
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parking Service

10

Positief punt (en):

Op de afgesproken tijd auto opgehaald én teruggebracht. Dit is zeer belangrijk omdat je direct daarna in wil checken of naar huis wil gaan. Mijn complimenten, tot de volgende keer.

Negatieve punt (en):

Geen




2
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

G.J. Wieringa

Kampen

19-11-2018 10:59
Beveelt: Ja

Product of dienst: Vale Parking

10

Positief punt (en):

Goed telefonisch contact, chauffeurs waren heen en terug op tijd. Wij zijn zeer content met deze service!




2
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Leonie vd Meer

Zeewolde

23-10-2018 03:27
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9

Positief punt (en):

Wij zijn blij met de service gezien we vaak vliegen. Vlotte afhandeling en erg comfortabel




2
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Anita Buijs

Joure

14-10-2018 09:56
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Valetparking

10

Positief punt (en):

Zeer vriendelijk en behulpzame chauffeurs! goede begeleiding want het was echt megadruk en we moesten onze vlucht halen




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Henry

Heemskerk

09-10-2018 12:51
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Business Valet Parking

9

Positief punt (en):

Alles verliep prima. Ik was een beetje huiverig over het gratis wassen, maar ook dat is keurig gedaan!

Negatieve punt (en):

Geen




2
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

C. Westerhoff

Asselt

03-10-2018 14:28
Beveelt: Ja

Product of dienst: Vale Parkeren

8

Positief punt (en):

als luxe ervaren, en redelijk betaalbaar




1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10

Peter de Bruijn

Lexmond

24-09-2018 21:07
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

9

Positief punt (en):

Wij zijn recentelijk over gestapt omdat we elke keer te lang moesten wachten op de andere Valet aanbieder. Tot op heden verloopt het soepeltjes allemaal. Keurig!




2
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Gerard Peters

Badhoevedorp

15-09-2018 13:32
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Valet Parking

10




2
0
Prijs
10
Personeel
10
Kwaliteit
10

Fam. van Ree

Hellevoetsluis

07-09-2018 13:45
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

10

Positief punt (en):

Toen we terug kwamen was de chauffeur zeer behulpzaam met het inladen van de koffers. Ze vragen je te bellen als je bent geland, én als je de koffers hebt. Dat snapte ik eerst niet maar we hebben enorm lang moeten wachten op de koffers. Bij het tweede belletje stond de auto keurig netjes klaar. Ideaal!!!




2
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Agnes

Beuningen

07-09-2018 01:02
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: Flight Parking

8

Positief punt (en):

Na




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
8
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
9

Ferry van Engelen

Rotterdam

17-08-2018 19:10
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valetparking service

10

Positief punt (en):

Snel, vriendelijk en heldere communicatie




2
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Joyce van Zijl

Schoorl

01-08-2018 13:22
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

10

Positief punt (en):

Wederom perfect verlopen!! Dit is nu al de derde keer via Flight Parking




2
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

RH Levering

Uitgeest

13-07-2018 11:18
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

8

Positief punt (en):

Keurig op tijd stonden ze klaar voor ons. Na een lange reis toch wel erg lekker, vooral als je in de nacht terug komt.

Negatieve punt (en):

Geen




2
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Inge Zwan

Wormerveer

09-07-2018 13:21
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Valet Parking

10

Positief punt (en):

Zeer klantvriendelijke, goede begeleiding door de telefoon. Goede prijs. Makkelijk herkenbaar




2
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Laura van Wijk

Hoensbroek

02-07-2018 07:28
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

9

Positief punt (en):

Via kennissen van ons bij hebben we bij Flight Park geboekt, toch wel ideaal als je midden in de nacht weer terug arriveert!! Toppie




1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Rene Gerritsen

waddinxveen

29-06-2018 10:58
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Valet Parking

10

Positief punt (en):

Onze koffers waren bij terugkomst zoek, moesten erg lang wachten. Gelukkig was dit geen enkel probleem voor de chauffeur, en ze stonden binnen no-time voor ons klaar. Keurig!




2
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Annemiek

Houten

25-06-2018 20:49
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

10




2
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Paul

Badhoevedorp

18-06-2018 11:44
Beveelt: Ja

Product of dienst: valet

10

Positief punt (en):

Via Parkos bij Flight Parking terecht gekomen. Inmiddels vaker geweest.




2
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10



https://www.theparking-company.nl
https://www.theparking-company.nl  9.1 / 10 uit 496 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview