9.1

Op basis van 489 beoordelingen


Prijs
8.7
Betrouwbaarheid
9.1
Personeel
9.3
Stiptheid
9.3
Nazorg & Garantie
8.4
Kwaliteit
8.8

Laatste beoordeling: 7 dagen 23 uren geleden
Aantal beoordelingen: 489 beoordelingen
Deze pagina is 17626 keer bekeken
The Parking Company zelf beoordelen?

Bent u ondernemer?
Kies ook voor klantbeoordelingen bij YouReview
Reviews

Robert

Almere

04-01-2018 09:32
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parking

10

Positief punt (en):

Prima service, nette chauffeur zowel bij aankomst als bij vetrek

Negatieve punt (en):

Geen op en of aanmerkingen




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Leo

Vinkeveen

04-01-2018 07:58
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Afspraak is afspraak. Keurig op tijd. Nette chauffeurs. Makkelijke website.



Antwoorden:

15-01-2018 11:56
Hoi Leo, Bedankt voor de review! We zien elkaar weer op de vertrekhallen :) Groeten, Wesley Flight Parking


1
0
Prijs
5
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

C.J. vd Reest

Arnhem

03-01-2018 20:19
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Duidelijke informatie bij het boeken. Punctuele tijdsafspraken, dus de chauffeur die de auto overneeemt en weer afleverde perfect op de afgesproken tijd. Zeer vriendelijk personeel ! Zeer zeker een hele goede aanrader !

Negatieve punt (en):

Geen



Antwoorden:

15-01-2018 12:02
Beste C.J. vd Reest, Als iemand op reis gaat moet alles volgens planning verlopen. Op tijd klaar staan, is bij ons een MUST. Ik ben blij te lezen dat alles u zo goed bevallen is. Graag weer tot ziens. Mvg, Sharon Flight Parking


1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

klippelaar luc

beveren 9120

03-01-2018 23:16
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

top^aan te bevelen zeker ook vanuit Belgie



Antwoorden:

15-01-2018 11:58
Hoi Luc, Het is leuk om u elk jaar weer terug te zien bij ons! Groeten, Wesley Flight Parking


0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Arianne Blankemeijer

03-01-2018 20:08
Beveelt: Ja

8



Antwoorden:

15-01-2018 12:02
Dankjewel Arianne!


0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Jeroen de Wilde

Den Haag

03-01-2018 17:30
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Alles conform afspraak.




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10

F van Look

Hoorn nh

03-01-2018 15:37
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Heerlijk om voor de deur uit te stappen en ook weer bij de terugreis zo weer in te stappen! Goede service en zeker tot ziens.



Antwoorden:

15-01-2018 12:16
Hoi Frank, Blijft luxe hé ? :) Super dat je het blijft bevallen. Tot de volgende keer! Groeten, Wesley Flight Parking


0
0

Johan

LELYSTAD

03-01-2018 14:35
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Klantvriendelijk en op tijd.

Negatieve punt (en):

Discussie bij aflevering met de parkeerwacht van als u niet doorrijd dan gaan wij u bekeuren. Dat is niet een fijne start.




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Gerard

Bergen

03-01-2018 08:58
Beveelt: Ja

Positief punt (en):

accuraat

Negatieve punt (en):

medewerkers zijn matig herkenbaar




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
10

Martin

Utrecht

03-01-2018 08:51
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Eenvoudige wijze van boeken Geen tot nauwelijks wachttijd Vlotte afhandeling bij zowel inname als teruggave van de auto

Negatieve punt (en):

Telefonisch contact, 30 minuten voor vertrek en bij aankomst. Kan makkelijker via bijv. een app




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
9

Rogier

03-01-2018 08:06
Beveelt: Ja

10




1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Tamara

Udenhout

02-01-2018 22:39
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Houden zich aan de afspraken en zeer aardig personeel. Kregen zelfs een sms?je dat het slecht weer zou worden en dat we voorzichtig moesten rijden. Zeer attent!




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

R

B

02-01-2018 20:19
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Makkelijk te boeken, mobiel prima bereikbaar, stonden waar was afgesproken, auto ook weer snel kunnen ophalen en dezelfde plek. Net personeel

Negatieve punt (en):

Kan niets bedenken




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Huub

02-01-2018 20:09
Beveelt: Ja

10




1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
9
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Jeroen Dekker

02-01-2018 19:48
Beveelt: Ja

3

Positief punt (en):

Na terugkomst stond de auto netjes op tijd klaar

Negatieve punt (en):

Bij vertrek heb ik ruim een half uur moeten wachten voordat mijn auto werd opgehaald




1
0
Prijs
5
Betrouwbaarheid
3
Personeel
6

Leon

Nieuwegein

30-12-2017 13:04
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Keurig netjes op tijd, papierwerk in orde, vriendelijke service

Negatieve punt (en):

geen




1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

A. de Waal

Koog Aan De Zaan

29-12-2017 10:32
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

8

Positief punt (en):

Jong bedrijf, waar de ondernemer zelf ook zeer actief is. 3 keer geparkeerd nu voor me werk en gaat super.




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Marcel Kamps

Emmeloord

22-12-2017 13:01
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

10




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Karin Hajari

Maarn

22-12-2017 20:30
Beveelt: Ja

10




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Philippe-Meijer

Haarlem

23-12-2017 11:07
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valetparking

9

Positief punt (en):

2 keer gebruik gemaakt van jullie diensten. Keurig op tijd. Prettige service




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Charissa Serkei

Utrecht

23-12-2017 11:19
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

10

Positief punt (en):

Wij parkeren al bij Wesley sinds hij gestart is met Flight Parking. Het voelt fijn en vertrouwd. Ga zo door!




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Mirtel Abeelen

Zoetermeer

24-12-2017 04:22
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

9




2
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Jeanine Stijnberg

Almere

26-12-2017 13:02
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parking

9

Positief punt (en):

Fijne service! Heen en terug prima verlopen.

Negatieve punt (en):

Kan ze nog niet bedenken




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Kimberly Zand

Almelo

27-12-2017 07:27
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

We parkeerden voorheen bij Central parking maar die hadden eventjes de tarieven verdubbeld. Flight Parking is zeer betaalbaar voor de service die je krijgt, ons zien jullie weer terug! De eigenaar had ons geholpen en voelde erg vertrouwd. Het is een jong bedrijf, dus je krijgt ook echt de persoonlijke service van ze:)

Negatieve punt (en):

onze auto was nog net zo vies haha




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Fred

Texel

27-12-2017 22:47
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Ik belde een half uur van te voren op en werd vriendelijk te woord gestaan. Er werd mij gevraagd om naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 te komen, daar stond de chauffeur al (in de regen) klaar. De bagage werd voor mij op een karretje gezet en de papieren werden ingevuld. Ik heb de sleutel afgegeven en kon snel naar binnen. Op de terug weg hadden we vertraging maar toen ik belde dat ik geland was kreeg ik te horen dat ze dat al wisten. De auto was al onderweg naar Schiphol. Goede service.

Negatieve punt (en):

Geen minpunten.




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
10



https://www.theparking-company.nl
https://www.theparking-company.nl  9.1 / 10 uit 489 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview