9.1

Op basis van 496 beoordelingen


Prijs
8.7
Betrouwbaarheid
9.1
Personeel
9.3
Stiptheid
9.3
Nazorg & Garantie
8.6
Kwaliteit
8.8

Laatste beoordeling: 5 dagen 13 uren geleden
Aantal beoordelingen: 496 beoordelingen
Deze pagina is 22951 keer bekeken
The Parking Company zelf beoordelen?

Bent u ondernemer?
Kies ook voor klantbeoordelingen bij YouReview
Reviews

A. Langelo

Ewijk

12-06-2018 19:21
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parkeren

9

Positief punt (en):

In tegenstelling tot andere parkings ben ik zeer tevreden over de Services van Flight Parking. Vrijwel altijd op tijd, soms komt het wel eens voor dat je 5 max 10 minuutjes moet wachten, omdat ze toch afhankelijk zijn van het verkeer. Binnen 2/3 dagen altijd netjes factuur per email al binnen.



Antwoorden:

18-06-2018 10:53
Hallo A. Langelo! Altijd leuk om te horen, wij doen elke dag weer ons stinkende best! Groeten, Sharon


2
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
8
Personeel
10
Stiptheid
10
Kwaliteit
9

Karin

Tiel

11-06-2018 08:46
Beveelt: Nee
Eerste keer klant

4

Positief punt (en):

Prijs Vriendelijk personeel

Negatieve punt (en):

Voor de eerste keer mijn auto via Flight Parking laten stallen tijdens mijn vakantie. Bij het inleveren op Schiphol: geen rondje om auto voor evt. schade, geen opname kilometer stand. Alleen even snel tekenen. Dit ging allemaal zo snel dat ik later pas bedacht dat het misschien niet eens iemand van de firma was geweest. Ik heb daarom gelijk vanuit Schiphol gebeld en gelukkig bleek het wel iemand van Flight Parking te zijn geweest. KM stand hebben zij blijkbaar later ingevuld. Ik heb specifiek om binnen stallen gevraagd/geboekt omdat ik een auto met matte lak heb die niet zo goed vogelpoep e.d. kan verdragen. Hij was net gewassen toen ik hem inleverde. Ophalen op Schiphol: afspraak was dat ik zou bellen als ik bij bagageband zou staan. Ik werd echter al eerder door hen gebeld. Erg onhandig want ik stond net bij douane. Daarna werd ik nog twee keer gebeld. Tweede keer of het erg was dat de chauffeur een half uur later zou zijn en een derde keer dat hij toch op tijd kon zijn. Bij het oppikken was mijn auto ronduit vies. Vogelpoep, geel stof, modderspatten…..hij had duidelijk niet binnen gestaan. Het bedrag van het binnenstallen is er wel af getrokken, maar ik kan m’n auto ook weer opnieuw laten wassen. Tot twee keer toe gemaild met mijn bevindingen, maar tot op heden niets meer gehoord.



Antwoorden:

18-06-2018 11:20
Hallo Karin, Wij betreuren dit ten zeerste. Wij kunnen niet anders concluderen dat wij hebben gefaald in dit geval. Uw auto had nooit op onze buitenlocatie gezet mogen worden. Bij de einde-dag-check is dit ook niet naar voren gekomen, en heeft uw auto dus meer dan 2 weken buiten gestaan, en is daardoor vies geworden. Ons team werkt 24/7 keihard om een goede service neer te zetten, en een gevoel van betrouwbaarheid en comfort bij onze klanten achter te laten. Daarom hebben wij u de eerstvolgende boeking geheel kosteloos aangeboden, om u het tegendeel te kunnen bewijzen. Wij hopen u de volgende keer weer te zien. Team Flight Parking


9
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
2
Personeel
5
Stiptheid
2
Nazorg & Garantie
1
Kwaliteit
4

John Cornelisse

Ede

06-06-2018 23:51
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: Valet Parkeren Schiphol

9

Positief punt (en):

Al aan aantal keer voor zakenreis weg geweest en elke keer netjes op tijd. Prettige service en veel gemakkelijker dan P3 wat ik voor heen deed. Net zo duur ongeveer maar wel veel comfortabeler.

Negatieve punt (en):

Geen



Antwoorden:

18-06-2018 11:23
Hallo John, Wij weten dat tijd kostbaar is voor onze zakelijke klanten, en streven er dan ook altijd naar op stipt op tijd klaar te staan. Bedankt voor de complimenten! Wij blijven elke dag onze best doen! Groeten, Sharon


0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Veen

Burgum

23-05-2018 10:30
Beveelt: Nee
Eerste keer klant

8

Positief punt (en):

Vriendelijk personeel. Zijn er op tijd.

Negatieve punt (en):

Bij terugkomst de auto onder de vogelpoep. Hiervoor wel excuses ontvangen. Beloofd dat we hiervoor een schadevergoeding zouden ontvangen. Niet gekregen. Nogmaals gereclameerd. Geen reactie. Erg jammer.



Antwoorden:

18-06-2018 11:30
Beste heer Veen, Wat spijtig dat uw auto vies is geworden door vogelpoep. Bij het boeken hebben onze klanten de mogelijkheid om ook voor ''overdekt parkeren'' te kiezen, echter had u deze optie niet aangevinkt. U bent ook nog eens aan aanzienlijke tijd weg geweest, en dan is het lastig te voorkomen dat uw auto vies wordt. Vanwege coulantie hebben wij u een bedrag terug gestort waardoor u de auto weer langs uw eigen wasstraat kon brengen. Hopelijk tot ziens! Groeten, Sharon

28-05-2018 22:01
Beste Dhr Veen, Vervelend om te vernemen dat uw voertuig onder de vogelpoep zat. Helaas kunnen wij hier weinig aan doen, gezien we dit niet zelf in de hand hebben. Een optie voor de volgende keer kan zijn om overdekt te parkeren, dan bent u er zeker van dat uw voertuig niet vies wordt. Inmiddels is de financiële vergoeding ook geregeld. Hopelijk is het op deze manier naar gehele tevredenheid opgelost.


1
2
Prijs
9
Betrouwbaarheid
6
Personeel
8
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
1
Kwaliteit
7

Lisette

Hoorn

20-04-2018 09:33
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parkeren

9

Positief punt (en):

Keurig op tijd, nette service



Antwoorden:

18-06-2018 11:31
Dankjewel Lisette!


0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Wim Nijman

Apeldoorn

19-02-2018 09:38
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

9

Positief punt (en):

Stiptheid, klantgerichtheid.

Negatieve punt (en):

Herkenbaarheid medewerkers op Schiphol



Antwoorden:

18-06-2018 11:36
Hoi Wim, Bedankt voor het goede cijfer! Inmiddels lopen al onze chauffeurs in zwarte polo's rond met het LOGO van Flight Parking, en bij wat slechter weer in zwarte jasjes. Zo kunnen klanten ons inderdaad beter herkennen, en komt het betrouwbaarder over. Groeten Sharon

07-03-2018 12:26
Bedankt voor uw review! Vanaf 12 maart lopen alle chauffeurs weer met herkenbare kleding rond. Zwarte jasjes met het Flight Parking logo op de voorzijde. Mvg, Wesley Kramer Flight Parking


4
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
8
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Stacey

Middelburg

23-03-2018 11:18
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: Valet Parkeren Schiphol

9

Positief punt (en):

Zeer behulpzaam, van a tot z. Volgende keer weer bij jullie!



Antwoorden:

18-06-2018 11:31
Dankjewel Stacey! Van terugkerende klanten moeten wij het hebben. Bedankt en tot volgende keer. Groeten Wesley


2
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10

Fredy

Weert

23-03-2018 08:11
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10

Positief punt (en):

snel ophalen en snel afleveren en zeer betrouwbaar



Antwoorden:

18-06-2018 11:33
Hoi Fredy, Wij vinden het leuk dat u elke keer weer voor ons kiest. We doen ons uiterste best! Groeten Wesley


1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Jonas Saxton

Santpoort

23-03-2018 08:13
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

8




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
8
Personeel
7
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Boekhouder

Haastrecht

07-03-2018 12:26
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10

Positief punt (en):

Keurig op tijd, en flexibel in de afspraken.

Negatieve punt (en):

Geen minpunten.




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Lilly van den berg

Raamsdonk

06-03-2018 11:43
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

8

Positief punt (en):

Snel netjes aardig

Negatieve punt (en):

Niet zo goed te herkennen. Misschien speciale hesjes of jacks voor de chauffeurs




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8

Yvonne

Amsterdam

19-02-2018 08:30
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: valet parking

10

Positief punt (en):

makkelijk te boeken, komen na wat er op de site staat



Antwoorden:

18-06-2018 11:38
Hi Yvonne, Wat leuk om te horen! We zijn blij met u als vaste klant:) Groeten Sharon


0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Michiel

Almere

19-02-2018 01:25
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parking Schiphol

10

Positief punt (en):

Persoonlijke benadering, alsof ik alle rijders al jarenlang ken. Komen afspraken na en als dat vanwege redenen moeilijk wordt verbergen ze dat niet maar komen met een oplossing.




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Joke

HEERENVEEN

17-02-2018 11:09
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: Valet parking Schiphol

8




0
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
8
Personeel
9
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
7
Kwaliteit
8

Jan Bijsterveld

Middelstum

17-02-2018 09:48
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

10




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

charles van der burg

ede

17-02-2018 00:12
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Colijn

Amsterdam

16-02-2018 18:11
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

10

Positief punt (en):

Volgens afspraak




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Fred Bellis

Exmorra

16-02-2018 18:04
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

8




0
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Bob Westhof

Veldhoven

16-02-2018 15:56
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10

Positief punt (en):

Ze doen wat ze beloven. Zijn zeker niet de duurste. Viendelijk.




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
9

Martin

Heerde

16-02-2018 15:43
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9

Positief punt (en):

Het is een prima service, gemak tegen een goede prijs

Negatieve punt (en):

Wachttijd bij aankomst was ditmaal langer dan alle eerdere ervaringen




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
9
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Jochem Krijnen

Vleuten

16-02-2018 15:43
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

9




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
9
Stiptheid
7
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Chantal Willemsen

Eindhoven

25-01-2018 22:01
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Valetparking

9

Positief punt (en):

Heen en terugreis super verlopen! Wij zaten eerst bij een andere parking, maar na 2 mindere ervaringen overgestapt. Ga zo door!



Antwoorden:

25-01-2018 22:03
Helemaal leuk Chantal! Wij zien jullie graag weer bij ons terug :) Mvg, Wesley Flight Parking


1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Stiptheid
10

Arie

Emmen

20-01-2018 15:34
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Valetservice

10

Positief punt (en):

Vorig jaar was alles keurig verlopen, daarom dit jaar weer geboekt. Wederom prima service!




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Joke

Etten-Leur

15-01-2018 11:30
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

7

Positief punt (en):

Heel vriendelijk en service gericht

Negatieve punt (en):

Moesten bij heenreis wel even wachten, terug verliep prima



Antwoorden:

15-01-2018 11:34
Hoi Joke, Bedankt voor uw geplaatste recensie. Wij streven er altijd naar om voor iedereen op tijd klaar te staan. Zolang iedereen ons volgens de instructies 30 minuten voor aankomst op Schiphol belt, heeft het chauffeurs team genoeg ruimte om voor elke klant op tijd klaar te staan. Mvg, Wesley Flight Parking


2
0
Prijs
8
Personeel
10
Nazorg & Garantie
7

Sanne de Groot

Udenhout

11-01-2018 21:18
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

10

Positief punt (en):

Wij hebben het als prettig ervaren. Contact was goed, en we hebben niet hoeven wachten. Ook de auto was keurig netjes gewassen, met zelfs een lekker geurtje erin!



Antwoorden:

15-01-2018 11:39
Hoi Sanne, Wat fijn dat het u zo goed bevallen is! Vriendelijke groet, Sharon


1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10



https://www.theparking-company.nl
https://www.theparking-company.nl  9.1 / 10 uit 496 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview