9.1

Op basis van 489 beoordelingen


Prijs
8.7
Betrouwbaarheid
9.1
Personeel
9.3
Stiptheid
9.3
Nazorg & Garantie
8.4
Kwaliteit
8.8

Laatste beoordeling: 8 dagen 0 uren geleden
Aantal beoordelingen: 489 beoordelingen
Deze pagina is 17629 keer bekeken
The Parking Company zelf beoordelen?

Bent u ondernemer?
Kies ook voor klantbeoordelingen bij YouReview
Reviews

elza en peter

amsterdam

10-10-2016 21:43
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

zeer goed.we waren de weg kwijt.bellen ons terug om te vragen of het lukt.zeer vriendelijk.alleen maar positief




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Stassen

Oirsbeek

10-10-2016 21:27
Beveelt: Ja

8




0
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Marco van Dongen

Utrecht

11-10-2016 16:37
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Goede afspraken gemaakt, vriendelijk en je geeft met vertrouwen je sleutel af.




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Sander

10-10-2016 20:50
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Vriendelijk Stipt Alles wordt officieel vastgelegd (kilometerstand, beschadigingen) zodat je de auto met een gerust gevoel achter kan laten




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

belleter

breda

10-10-2016 20:49
Beveelt: Ja

10




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
9

Corette

Hengelo

10-10-2016 20:31
Beveelt: Ja

Product of dienst: Parkeerservice

10

Positief punt (en):

Goede service, snel en correct




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Barbara

Bussum

10-10-2016 20:14
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet parking Schiphol

10

Positief punt (en):

Bereikbaarheid, flexibiliteit, klantvriendelijkheid. En de prijs(met personeelskorting) is ook prima.




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10

N. Imani

Mijdrecht

03-10-2016 16:29
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet parking

10

Positief punt (en):

Flight parking is een heerlijke manier om je zaken- en/of vakantiereis zorgeloos te beginnen. Voor mensen die lekker met hun eigen auto naar schiphol willen rijden en thuiskomen wanneer het hen uitkomt, zonder al het gezeur en dure prijs van bijvoorbeeld een taxi. Flight parking wacht keurig op tijd om je auto aan te nemen met een glimlach. Na je reis bij aankomst op schiphol, zorgt flight parking ervoor dat je auto keurig voor je klaarstaat om weer zorgeloos huiswaarts te gaan. Topservice van flight parking gedurende het hele proces en ik zou het zeker aanraden bij iedereen die ik ken!




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Nick van den Bos

Leeuwarden

30-09-2016 14:55
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Mijn auto heb ik drie weken achtergelaten bij Flight Parking. Een ontzettend betrouwbaar bedrijf met hele vriendelijke mensen. Ik werd ontzettend vriendelijk en juist geholpen, zowel bij de heen- als terugreis. Verder zijn ze ontzettend stipt. Ik heb valet parking echt als ideaal beschouwd. Hoe ideaal is het om nadat je door de Schiphol controles bent, praktisch zo je eigen auto in te kunnen stappen na een lange vlucht? Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar en voor iedereen aan te raden!




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Karin

Rotterdam

28-09-2016 19:46
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Communicatie en flexibel

Negatieve punt (en):

Geen




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

van berlo

HELMOND

23-09-2016 23:20
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

super service....erg betrouwbaar...volgende x weer bij flight parking.....




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Cor boot

Nieuwerbrug

23-09-2016 23:21
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Voor het eerst gebruik gemaakt van flight parking. Dit is zeer goed bevallen , bij aankomt schiphol stond chauffeur al te wachten. Bij terugkomst hadden wij wat extra vertraging door een kinderwagen , maar dit was ook geen enkel probleem. Top service !! Wij gaan zeker vaker gebruik maken vsn deze service.




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Kay en Sharon

Heerlen

23-09-2016 23:21
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

In de nacht van 21 juni vertrokken. Half uur voor aankomst gebeld en vrijwel direct werd er opgenomen en men zou 10 min voor onze aankomst aanwezig zijn. Eerste onzekerheid was weg! Bij aankomst stond (Wesley) al op ons te wachten. Super ontvangst en na een korte uitleg gingen wij met een super gevoel op vakantie. Op de terugweg nadat we geland waren (half uur eerder dan voorspeld) gebeld en aangegeven dat we richting de bagage afhaal liepen. Ook nu werd aangegeven dat hij voor ons aanwezig zou zijn. Helaas werkte Schiphol even niet mee en duurde het wat langer voor we onze bagage kregen. Dus even gebeld en Wesley stond al klaar. Afhandeling was perfect dus ons zullen jullie weer terugzien als we vanaf Schiphol vertrekken!! Topp




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Kay

Heerlen

23-09-2016 23:21
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Wij kwamen midden in de nacht aan op Schiphol 22 juni. Half uur voor aankomst gebeld en vrijwel direct opgenomen (eerste onzekerheid was direct weggenomen). Aan de telefoon gaf Wesley aan dat hij voor ons aanwezig zou zijn. Super fijn om te zien dat daad bij woord wordt gehouden. Bij afleveren van onze auto werd het een en ander uitgelegd en wij gingen met een super gevoel op vakantie. Bij thuiskomst gebeld nadat we geland waren. Dit was een half uur eerder als gepland maar geen probleem. Ook nu gaf Wesley aan optijd aanwezig te zijn. Helaas duurde het vanuit Schiphol zeer lang voor de bagage kwam dus hebben we nog even gebeld om te laten weten dat het iets later werd. Geen probleem hij stond al op ons te wachten. Afhandeling ging prima auto zag er tiptop uit. Ons zul je zodra we weer vanaf Schiphol vliegen terugzien!! Uiteraard zullen wij jullie ook aanbevelen vrienden en familie! Groetjes Kay en Sharon.




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Yvette

Echt

23-09-2016 23:21
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Wij zijn in mei 10 dagen naar Curacao geweest en onze auto laten parkeren bij flight-parking. Super geregeld! Een half uur voor we op Schiphol aankwamen gebeld en toen we aankwamen stond hij er al. Hetzelfde geldt voor de terugreis. Dar stond mijn auto al gepoetst klaar. Ik ga zeker nog vaker gebruik maken van je service!! Ga zo door.




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Estrella

Almere Poort

20-06-2016 21:44
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Super tevreden over flight parking en de geweldige medewerkers (Wesley in het bijzonder!). Wij hebben zowel in April als in Juni 2016 onze auto bij Flight Parking geparkeerd en zo betrouwbaar, netjes & vriendelijk hebben wij het nog nergens meegemaakt. Het is voor ons dan ook een feit dat wij onze auto nergens anders meer zullen parkeren als wij op vakantie gaan. Jullie verdienen absoluut 10 sterren .. 5 zijn er nog te weinig. TOP!




3
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Bert swinkels

Deurne

19-06-2016 15:53
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

hallo, ik ben Bert Swinkels uit Deurne in ik heb mijn auto geparkeerd gehad van 5-6 t/m 13-6 en alles was perfect geregeld en flight parking zelfs mijn auto is gewassen en vanbinnen gepoetst voor een heel schappelijke prijs,en alle afspraken zijn nagekomen.IK WEET HET ZEKER de volgende keer neem ik weer flight parking!!!!!




2
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Frank

Roermond

23-09-2016 23:21
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Alles gaat netjes volgens afspraak, zeker aan te bevelen.

Negatieve punt (en):

Geen enkele




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Fam. Werkhoven

Rotterdam

21-05-2016 18:40
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Wij belden zoals afgesproken een half uur voor aankomst op Schiphol, daar stond de chauffeur keurig op onze te wachten. Hij heeft geholpen met de bagage, helemaal top! Bij terugkomst ook een zeer vriendelijke chauffeur. Het voelde allemaal erg prettig, bedankt jongens! Tot volgend jaar




4
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Danial Sarief

Mijdrecht

20-05-2016 14:03
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Doen wat ze beloven en een goede service!




2
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
9
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

M. Van Engeland

Leiden

25-05-2016 12:19
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Pas geleden op vakantie gegaan en mijn auto bij Flight Parking laten parkeren. Zeer goede kwaliteit tegen een lage prijs, daarbij kwam de chauffeur heel vriendelijk en ervaren over. Bij aflevering wordt het aantal kilometers wat op de teller staat genoteerd, dat gaf toch wel een extra veilig gevoel. Bedankt!




3
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Willem H

4234234234234

02-05-2016 09:15
Beveelt: Ja

Product of dienst: valet

10




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9

Edith Tiemens

Uithoorn

24-05-2016 18:19
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Vorige week gebruik gemaakt van Flight Parking. Super prijs, kwaliteitsverhouding en vriendelijk personeel. Top! Gr mevrouw Tiemens

Negatieve punt (en):

geen




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10



https://www.theparking-company.nl
https://www.theparking-company.nl  9.1 / 10 uit 489 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview