9.1

Op basis van 499 beoordelingen


Prijs
8.7
Betrouwbaarheid
9.1
Personeel
9.3
Stiptheid
9.3
Nazorg & Garantie
8.7
Kwaliteit
8.8

Laatste beoordeling: 2 maanden 23 dagen 14 uren geleden
Aantal beoordelingen: 499 beoordelingen
Deze pagina is 28659 keer bekeken
The Parking Company zelf beoordelen?

Bent u ondernemer?
Kies ook voor klantbeoordelingen bij YouReview
Reviews

Estrella

Almere Poort

20-06-2016 21:44
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Super tevreden over flight parking en de geweldige medewerkers (Wesley in het bijzonder!). Wij hebben zowel in April als in Juni 2016 onze auto bij Flight Parking geparkeerd en zo betrouwbaar, netjes & vriendelijk hebben wij het nog nergens meegemaakt. Het is voor ons dan ook een feit dat wij onze auto nergens anders meer zullen parkeren als wij op vakantie gaan. Jullie verdienen absoluut 10 sterren .. 5 zijn er nog te weinig. TOP!




3
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Bert swinkels

Deurne

19-06-2016 15:53
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

hallo, ik ben Bert Swinkels uit Deurne in ik heb mijn auto geparkeerd gehad van 5-6 t/m 13-6 en alles was perfect geregeld en flight parking zelfs mijn auto is gewassen en vanbinnen gepoetst voor een heel schappelijke prijs,en alle afspraken zijn nagekomen.IK WEET HET ZEKER de volgende keer neem ik weer flight parking!!!!!




2
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Frank

Roermond

23-09-2016 23:21
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Alles gaat netjes volgens afspraak, zeker aan te bevelen.

Negatieve punt (en):

Geen enkele




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Fam. Werkhoven

Rotterdam

21-05-2016 18:40
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Wij belden zoals afgesproken een half uur voor aankomst op Schiphol, daar stond de chauffeur keurig op onze te wachten. Hij heeft geholpen met de bagage, helemaal top! Bij terugkomst ook een zeer vriendelijke chauffeur. Het voelde allemaal erg prettig, bedankt jongens! Tot volgend jaar




4
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Danial Sarief

Mijdrecht

20-05-2016 14:03
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Doen wat ze beloven en een goede service!




2
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
9
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

M. Van Engeland

Leiden

25-05-2016 12:19
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Pas geleden op vakantie gegaan en mijn auto bij Flight Parking laten parkeren. Zeer goede kwaliteit tegen een lage prijs, daarbij kwam de chauffeur heel vriendelijk en ervaren over. Bij aflevering wordt het aantal kilometers wat op de teller staat genoteerd, dat gaf toch wel een extra veilig gevoel. Bedankt!




3
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Willem H

4234234234234

02-05-2016 09:15
Beveelt: Ja

Product of dienst: valet

10




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9

Edith Tiemens

Uithoorn

24-05-2016 18:19
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Vorige week gebruik gemaakt van Flight Parking. Super prijs, kwaliteitsverhouding en vriendelijk personeel. Top! Gr mevrouw Tiemens

Negatieve punt (en):

geen




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10



https://www.theparking-company.nl
https://www.theparking-company.nl  9.1 / 10 uit 499 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview