9.5

Op basis van 154 beoordelingen


Eerste indruk
9.3
Service
9.8
Prijs & Kwaliteit
9.4
Reviews

Jano

Heemstede

01-09-2018 12:12
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: AEG droger ineens droog

9

Positief punt (en):

Woensdagavond een mail gestuurd, donderdag heeft hij de printplaat opgehaald en vrijdag terug gebracht, super snelle service en de droger doet het weer.




0
0

Wilrik

IJmuiden

31-07-2018 14:22
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

10

Positief punt (en):

Onze wasmasche was stuk. Deze vakman geeft een eerlijk en onafhankelijk oordeel tegen een reëel tarief. In ons geval wordt het een nieuwe wasmachine. De optie wel/niet repareren goed kunnen afwegen op basis van het advies.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Dionne

Haarlem

25-07-2018 14:14
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Siemens inbouw vaatwasser

10

Positief punt (en):

Vlot en deskundig! Wat een verschil met vorige reparatie door ander bedrijf. Zeer tevreden!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Michiel

Haarlem

20-07-2018 13:34
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Bosch wasmachine

10

Positief punt (en):

Vriendelijk, deskundig en een goede prijs.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Alexander

Aerdenhout

16-07-2018 21:03
Beveelt: Ja
Terugkerende klant
Product of dienst: Siemens koelkast (en Miele vaatwasser, eerder)

10

Positief punt (en):

Al eerder was Rob onze redder ivm lastig probleem dat moeilijk te vinden was maar wel werd opgelost. Rob Geeft Niet Op zullen we maar zeggen. Vandaag via Whatsapp contact gehad over een kortsluiting in een koelkast. Hoewel ik zonder meer bereid was om Rob te laten komen heeft hij met mij heen en weer geappt en kon ik het probleem zelf oplossen. Werkelijk fantastisch! Betere service kan ik me niet indenken. Als zes sterren mogelijk waren zou hij ze krijgen! Pluim! Een 10! etc. etc.

Negatieve punt (en):

Geen!!!




0
0
Eerste indruk
10
Service
9
Prijs & Kwaliteit
10

Rob

Haarlem

11-07-2018 14:53
Beveelt: Ja
Terugkerende klant

10

Positief punt (en):

Even gebeld met een storing die door AEG niet telefonisch te verhelpen is, 1 x met Rob gebeld en wel super geholpen en storing verholpen. Super service en Rob kom een keer eten bij ons.... Restaurant de Ripper te Haarlem. Wij zijn blij met je, groetjes Rob




1
0
Eerste indruk
10
Service
10

Dicky

Heemskerk

14-06-2018 18:01
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Bosch espressomachine

10

Positief punt (en):

Verstand van mijn espressomachine. Rob biedt meteen advies om het probleem op te lossen




1
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Jacqueline

Heemskerk

17-05-2018 15:13
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

10

Positief punt (en):

Zeer vakbekwaam, enthousiast en eerlijk . Ik kan weer aan de bak (letterlijk) met mijn Boretti oven. en de vaatwasser. Nogmaals sorry Rob voor de verkeerde info wat de aardlekschakelaar betrof.




1
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Wilna

Heemstede

23-04-2018 19:09
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

10

Positief punt (en):

Belde met storing van Bosch vaatwasser (water loopt niet meer door) en kreeg het advies na het verwijderen van een papiertje de machine nog een keer te draaien. Loopt weer als een zonnetje! Dit advies heeft mij toch een servicebezoek gescheeld: chapeau!




2
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Wong

Haarlem

03-04-2018 14:41
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Zanussi wasmachine

10

Positief punt (en):

Rob geeft eerlijk en goed advies. Hij heeft verstand van zaken en verleent uitstekende service.

Negatieve punt (en):

Totaal geen minpunten.




2
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Jurgen

Heemskerk

29-03-2018 21:47
Beveelt: Ja
Eerste keer klant
Product of dienst: Miele vaatwasser

10

Positief punt (en):

Zeer snelle service, goed advies en een goede oplossing / reparaties. Zeer vriendelijk. Absolute aanrader




1
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Kees

Haarlem

27-02-2018 12:59
Beveelt: Ja
Eerste keer klant

10

Positief punt (en):

Topper, deze man, en gecertificeerd ook. Vaatwasser was in no time gerepareerd, tegen heel redelijke prijs. Toen ik daarnaar vroeg, gaf hij intussen ook nog goeie tips voor installatie en schoonmaak van inbouwoven. Zou hem zo weer bellen bij een witgoed klus.




1
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Heitkonig

Heemstede

19-02-2018 01:35
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Zeer tevreden.Bij het leeghalen van de wasmachine was er een pen tussen de binnen- en buitentrommel gevallen. Wij kregen de pen er niet zelf uit. Vanwege de goede recensies, hebben wij de HSO gebeld en de volgende ochtend al heeft Rob ons uit de brand geholpen. De pen bleek op het verwarmingselement te liggen, dus maar goed dat we niet meer gewassen hadden. Hij is een gecertificeerde Miele reparateur, dus mochten wij in de toekomst weer eens problemen met de wasmachine hebben, dan zullen wij wederom de HSO vragen.




1
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

L.

Haarlem

09-02-2018 14:27
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Prima dienstverlening, arriveert op afgesproken tijd, werkt efficiënt en servicegericht, licht werkzaamheden toe, vriendelijk karakter?




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Ana

Amsterdam

31-01-2018 12:05
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Super tevreden! Meedenken en verder kijken dan hun neus lang is! Monteur kwam voor een verwarmingselement van de oven. Reparatie was snel en goed uitgevoerd. De oven getest en werkt weer. Kregen het even over een defecte wasmachine en heeft hij in enkele minuten ook even gefixt terwijl hij daar helemaal niet voor kwam. Ook geen extra kosten voor gerekend! Echt zoooo blij, want ik zat - na wat slechte ervaringen met andere monteurs van ander bedrijf - al een maand zonder wasmachine. Nu heb ik een werkende oven én ik kan weer wasjes draaien. Verder was de monteur netjes en gezellig.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

hasken

Heemstede

29-12-2017 13:29
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Geweldige service, meedenken, oog voor detail! Bij ons was het bingo: oven en koelkast tegelijk stuk. Erg prettig dat je van te voren weet wat de kosten ongeveer zullen zijn! Ook het meedenken (nieuwe koelkast in ons geval) is fijn!




0
0
Eerste indruk
10
Service
9
Prijs & Kwaliteit
8

Kees

Nieuw Vennep

02-10-2017 15:29
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Super telefonisch geholpen. Was kwestie van een knopje omzetten, maar je moet het maar weten!! Onze oven werkte niet meer. Gebeld en binnen 3 minuten was het probleem verholpen. Had te maken met de 'automaat' stand van de oven. Knopje omgezet en hij werkt weer. Super.




0
0
Eerste indruk
9
Service
9
Prijs & Kwaliteit
10

Simone de Groot

Uitgeest

29-09-2017 21:25
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

In Uitgeest zijn we ook blij! In de lente besloot ik, na heel veel misbaksels, toch maar eens iemand te laten kijken naar mijn oven. Uiteindelijk de HSO gebeld. Probleem besproken, opties overwogen en de reparatie uit laten voeren. Ja, want hij vond het een dure reparatie voor een wat oudere oven en voor een paar centen meer had ik een nieuwe. Binnen een paar seconden noemde hij waar en de prijs. Even van mijn stuk gebracht heb ik besloten voor reparatie. Geen spijt van; Ik bak en kook al maanden in mijn oven en alles komt er perfect uit. Bedank voor de goeie service




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Bastiaan

Haarlem

15-09-2017 12:48
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Hulp aan de klant staat voorop Wéér heel goed geholpen! Vorige keer legde de monteur uit hoe ik het zelf kon oplossen (gratis dus). Ik wilde toen toch liever dat hij langs kwam, en het probleem was zo verholpen, erg geschikte vent, lage rekening. Nu ook weer telefonisch uitleg gekregen wat ik moet doen; deze keer waag ik het erop!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Joost

Haarlem

08-09-2017 14:57
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Vakkundig, snel en betrouwbaar Gisterenavond ging de wasmachine stuk. Niet meer centrifugeren. Vanochtend HSO gebeld en vanmiddag stond hij al voor de deur. Vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar. Euvel snel gevonden (koolborstel) en vervangen. Wasmachine doet het weer. Perfect! Bedankt!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Sandra Kloos

Haarlem

07-09-2017 15:10
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Snelle service en gaat pas weg als het goed is. Van de vaatwasser op onze school was het bovenrek defect. Rob kwam dezelfde dag nog om naar het probleem te kijken. Hij heeft gezorgd voor nieuwe onderdelen en de machine snel en vakkundig gerepareerd. Omdat hij niet tevreden was met het te horen spoelgedrag heeft hij verder gekeken, in de machine was het filter niet goed geplaatst. Hij heeft een hoop rommel uit de machine gehaald en nu draait hij weer perfect. Deze monteur gaat echt voor het beste resultaat en gaat niet eerder weg dan dat hij de machine weer goed werkend heeft. Gaf zelfs nog tips voor gemakkelijk zelf onderhoud.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

julia diesfeldt

Haarlem

31-07-2017 13:29
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Professioneel, klantvriendelijk, beschaafd, efficiënt,accuraat Uitstekende service, goede uitleg, transparant en helder in kosten, voorkomend De klant kan het niet beter treffen




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Louis Seute

Nieuw Vennep

27-06-2017 16:41
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Zeer goede service van een sympathieke persoon. Hoewel het om een oudere Whirlpool Amerikaanse koel/vrieskast met ijsmachine en koud drinkwater. Het doorvoerklepje van de ijsblokjes was stuk. Hoewel het toestel 13 jaar oud was heeft de monteur er alles aan gedaan om het betreffende onderdeel bij Whirlpool te krijgen. Bij Whirlpool Nederland konden ze benodigde onderdeel niet vinden en begrepen niet waar het om ging. Doordat het onderdeel niet gemakkelijk verkrijgbaar was heb ik besloten er zelf een oplossing voor te vinden en fabriceerde een soort adapter van messing. De monteur heeft het voor mij ingebouwd en het systeem doet het weer als nieuw. Doordat ik zelf de oplossing heb gevonden heeft Rob mij slechts de voorrijkosten en arbeidsloon in rekening gebracht.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Floor

Amsterdam

23-06-2017 12:33
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Snel en goed geholpen. Ook tips voor onderhoud gekregen.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Vincent

Badhoevedorp

04-05-2017 14:10
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Absoluut de beste keuze in de regio Haarlem Monteur is deskundig en heeft veel ervaring, waardoor hij snel, goed, eerlijk en vakkundig advies geeft. Verder zeer behulpzaam en een zeer net (laag) tarief. Ik heb deze service vergeleken met 2 andere witgoed monteurs en deze is qua prijs, deskundigheid en klantvriendelijkheid absoluut de beste.




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10



https://www.hso-service.nl
https://www.hso-service.nl  9.5 / 10 uit 154 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview