9.5

Op basis van 155 beoordelingen


Eerste indruk
9.3
Service
9.8
Prijs & Kwaliteit
9.4
Reviews

haarlem

Heemstede

25-08-2011 21:50
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

in de avond telefonisch geholpen Ik had problemen met me vaatwasser heb hun gebeld en ben telefonische geholpen stap voor stap ! Zo iets maak je bijna nooit mee, ben zeer maar dan ook zeer tevreden met hun hulp!! Een dikke 10 !!!! Nogmaals bedankt voor jullie hulp. en mensenn echt een aanrader. Heemstede 25aug11




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Schuiten

Purmerend

01-06-2011 14:58
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Vaatwasser kapot Stipt op tijd, na een goede inspectie (met uitleg) bleek de aansturing kapot te zijn, helaas kon niets aan verandert worden of een dure rekening. Hij heeft ons gematst met de facturering dus een geluk bij een ongeluk. Tegelijk heeft ie ook een vriesprobleem van de vriezer opgelost! Topservice.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Fam. Slooten

Lisse

27-05-2011 13:25
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Fam. Slooten Gebeld en kon direct de volgende dag komen. Hij heeft veel vakkennis en heeft onze vaatwasser weer gemaakt. Wij bellen volgende keer zeker weer (al hopen we dat dat niet nodig is). Echt een aanrader!!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Cat

Haarlem

24-05-2011 10:17
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Wasmachine stuk Gisteren gebeld, vandaag gemaakt! Geweldig!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Heemstede

Heemstede

15-05-2011 21:37
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Aardige man. Had snel door wat het probleem ... Aardige man. Had snel door wat het probleem was. Helpt mee nadenken en goede prijs! Ga hem zeker de volgende keer weer bellen!




0
0
Eerste indruk
8
Service
9
Prijs & Kwaliteit
8

André de Regt

Hoofddorp

11-05-2011 02:09
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Andre de Regt hoofddorp Ongelooflijk goede service. Had problemen met mijn vaatwasser en is na prijsopgave gemaakt. week later was de machine weer stuk, hso langs geweest en bleek een kleinigheid, geen voorrijkosten en ook geen arbeidsloon, was service Dat noem ik service. Voor iedereen die problemen heeft contact opnemen met HSO




0
0
Eerste indruk
6
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

G.Beerse Nieuw-vennep

Nieuw-Vennep

12-05-2010 16:34
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

helaas mijn wasmachine is overleden Maar de monteur was er snel heeft goed laten zien wat er aan de hand was. en kwam met goed duidelijk advies Klantvriendelijkheid het bestaat nog Bij een volgend mankement nemen we zeker weer contact op




0
0
Eerste indruk
8
Service
9
Prijs & Kwaliteit
8

Haarlem

Haarlem

16-04-2009 12:17
Beveelt: Ja

7

Positief punt (en):

Goede service voor een redelijke prijs




0
0
Eerste indruk
7
Service
8
Prijs & Kwaliteit
6



https://www.hso-service.nl
https://www.hso-service.nl  9.5 / 10 uit 155 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview