9.5

Op basis van 155 beoordelingen


Eerste indruk
9.3
Service
9.8
Prijs & Kwaliteit
9.4
Reviews

Vincent

Badhoevedorp

04-05-2017 14:10
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Absoluut de beste keuze in de regio Haarlem Monteur is deskundig en heeft veel ervaring, waardoor hij snel, goed, eerlijk en vakkundig advies geeft. Verder zeer behulpzaam en een zeer net (laag) tarief. Ik heb deze service vergeleken met 2 andere witgoed monteurs en deze is qua prijs, deskundigheid en klantvriendelijkheid absoluut de beste.




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

K.J.Vergers

Vijfhuizen

20-04-2017 16:54
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Snelle aanpak, deskundig advies Voorrijkosten zeker waard. Eerlijke beschrijving van de situatie. Deskundige monteur.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

T. Bender

Heemstede

13-04-2017 18:55
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Snelle en goede service. Onze apparaten werken weer prima. Super tevreden met de dienstverlening van Rob!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Jongkind

Haarlem

14-03-2017 15:51
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Profesioneel Goede vakmanschap. Prijs/Kwaliteit goed.




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
9

Jody van Dongen

Vogelenzang

13-01-2017 20:42
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Fantastische service! Was zelf aan het kijken of ik het euvel aan onze wasmachine kon verhelpen. Kwam niet helemaal uit en heb toen contact gezocht met de HSO. Kreeg meteen telefonisch een aantal tips en na een tweede telefoontje was het opgelost! Wij kunnen weer met een gerust hart wassen. En de volgende keer als er iets is dan weten wij wie we bellen!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Sascha Christiaanse

Haarlem

11-01-2017 21:25
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Vandaag m'n eerste kennismaking met uw bedrijf. Een gevecht met een wasmachineslang, zogenaamde aquastop. Na een frustrerende ervaring verder...lg "service" gebeld..... Belde ik met hso service.. Snel adequaat en kundig antwoord op m'n vraag en als klap op de vuurpijl reed deze heer langs op de locatie waar ik werkte om mij een nieuwe slang te overhandigen, niets af te rekenen en daarna z'n weg te vervolgen.. Super service...zoals op de website staat klopt het helemaal ! Uiteindelijk komt u toch bij ons...WAAR.. Bedankt...!!!




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

f.v.bilderbeek

Aerdenhout

17-12-2016 10:46
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

technisch goed op de hoogte na aanhoren klacht wisr hij direct antwoord op wat de oplossing was.




0
0
Eerste indruk
8
Service
9
Prijs & Kwaliteit
8

Tim

Haarlem

22-11-2016 13:58
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Zeer tevreden. Monteur was snel ter plekke. Probleem met wasmachine was snel en vakkundig opgelost.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Peter Schouten

Haarlem

17-11-2016 13:25
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Erg goed geholpen, voor een heel redelijke prijs. Waar andere ondernemers allang afgehaakt zijn, en zeggen dat je wasmachine overleden is, neemt deze fa. je printplaat gewoon mee om te repareren. En voor een heel redelijke prijs! (Tip: "no cure, no pay" bestaat echt niet, zoals andere aanbieders je soms willen doen geloven)




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

KR

Haarlem

13-09-2016 16:42
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Advies, zoals advies moet zijn Rob heeft meerdere keren bij ons witgoed gerepareerd. Daarbij ging het altijd als volgt: aan de telefoon legt hij goed uit wat je kan doen om vast te stellen wat het manco is en of je het zelf kan verhelpen. Daarna adviseert hij wat je kan doen om de reparatie zo goedkoop mogelijk te doen. Vandaag heeft zijn advies ertoe geleid dat we niet gaan repareren, maar nieuw gaan kopen. Dan neemt Rob even vriendelijk afscheid en is ie blij als hij heeft bijgedragen aan een goede beslissing. Zo wil je geholpen worden!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Yigit

Haarlem

04-08-2016 16:08
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Snelle service, vriendelijke monteur. Donderdag 4 augustus 2016 is er na een belletje heel snel een monteur gekomen om onze (inbouw) wasmachine te komen repareren. De vriendelijke en professionele monteur heeft het euvel snel opgelost, geweldig!




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Peter Tims

Heemstede

02-08-2016 16:05
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Ik bel nooit meer een ander bedrijf! Echt TOP! Mijn Etna oven deed niks meer. Deze vakman was weg voordat ik met me ogen kon knipperen en me oven werkt weer perfect. Nog nooit zo'n goed bedrijf meegemaakt, die op al je punten je verwachtingen overtreft!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

ageeth muller

Haarlem

26-06-2016 18:55
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Heel tevreden, je hebt te maken met een vakman. De deur van mijn wasmachine wilde niet meer open, was zat er nog in. Bauknecht service gebeld, die hadden pas week later tijd,Ze begonnen meteen over soort garantie plan etc. Dit duurde ons te lang, daarna Haarlemse Service dienst gebeld, die had meteen dezelfde dag tijd. Handvat verwijderd, deur open gemaakt, nieuw onderdeel besteld, en twee dagen later alles gerepareerd. Schappelijk tarief, voorrijkosten incl. 1e kwartier gratis, reparatie viel binnen 1e kwartier, dus we hebben alleen 1x voorrijkosten en materiaa lkosten hoeven te betalen, terwijl de monteur toch twee keer is langs geweest. Reparatie nog onder de 100 euro, terwijl Bauknecht service standaard 107,00 euro in rekening brengt, afgezien van wat de reparatie is. Geen nieuwe machine aanpraten, omdat deze al 13 jaar oud is. Mochten ze ook nieuwe apparatuur verkopen, zeker doen, krijg je meteen prima service. Ben erg tevreden.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Maaike

Halfweg

21-06-2016 10:55
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Bijzonder vakkundig, snel en to THE point Ben bijzonder blij met de voortreffelijke en vakkundige service, weet nu dat ik HSO moet bellen in voorkomende gevallen!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

NMZ

Aerdenhout

16-06-2016 17:10
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Eerlijke vakman voor goede prijs Storing Gaggenau Vaatwasser. Gaggenau monteur kon pas week later komen tegen ?70 voorrijkosten en ?10 tarief per 6 minuten. Op internet HSO gevonden en probleem ingesproken. Monteur belde binnen kwartier terug met de tip dat probleem waarschijnlijk vanzelf opgelost zou zijn als ik machine even zou laten rusten (zodat gelekt water vanzelf kon verdampen). Voor de zekerheid wel afspraak gemaakt voor dag erna (voor veel lager bedrag dan Gaggenau) maar die bleek niet meer nodig want machine had zich inderdaad vanzelf hersteld! Fijn om eens monteur te treffen die gewoon goed advies geeft zonder er persé aan te hoeven verdienen!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

John

Haarlem

01-06-2016 15:59
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

HSO Jaren geleden ben ik perfect geholpen met mijn defecte wasmachine. Het duurde even voordat ik HSO weer op mijn netvlies had. Dit keer was mijn wasdroger ermee gestopt.... Dinsdag gebeld was in mijn geval woensdag een bezoekje! Gelukkig is er nog steeds de vriendelijke, deskundige en adequate service. De wasdroger doet het weer, en passant nog een paar tips over andere huishoudelijke apparaten en ja, ik dacht bij mezelf, als ik iets nieuws ga aanschaffen ga ik eerst bij Rob van HSO te rade. Met zijn eerlijke advies ben je er zeker van dat je een product gaat kopen wat lang mee gaat.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Annemieke BoonstrA

Haarlem

22-04-2016 09:18
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Prima service, vriendelijk. Denkt goed mee over een betaalbare oplossing. Komt afspraken na.




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Annemieke BoonstrA

Heemstede

22-04-2016 09:18
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Prima service, vriendelijk. Denkt goed mee over een betaalbare oplossing. Komt afspraken na.




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

L.Rood

Bentveld

23-03-2016 20:43
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Deskundig, efficient en attent, heerlijk dat dit nog bestaat! Contact opgenomen 's morgens vroeg, boodschap ingesproken, zeer snel terug gebeld en nog voor dezelfde dag afspraak gemaakt. De afwasmachine wilde geen enkel programma draaien en had last van een verstopping. Zelf alles volgens het boekje gedaan maar de verstopping bleef. Monteur was er zeer snel achter wat er precies aan de hand was en had de zaak in zeer korte tijd opgelost. Enorm schappelijke prijs. Zeker aan te raden.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Peter

Haarlem

22-03-2016 17:01
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Super Snel en vakkundig en toch niet duur




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
9

S. Goedhart

Aerdenhout

16-03-2016 20:50
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Zeer vriendelijk, uiterst deskundig en een goudeerlijk advies! Onze vaatwasser deed het niet meer dus hadden wij de Haarlemse Service Onderneming ingeschakeld. De monteur was zeer vriendelijk en had snel het probleem gevonden. De printplaat had sluiting gemaakt en moest vervangen worden. Ook het labyrint in de machine moest vervangen worden. Hij gaf aan dat deze reparatie mogelijk is maar all-in +/- 400 euro zou gaan kosten. Dit was de vaatwasser (13 jaar oud) absoluut niet meer waard. Advies was dus om een nieuwe aan te schaffen. De monteur heeft mij op internet een aantal goede verkooppunten en machines laten zien. Morgen word er een gloednieuwe A-merk machine geleverd en ingebouwd voor 450 euro. Zeer goed advies en een uiterst vriendelijke monteur. Uiteraard hebben wij na dit bezoek gewoon het starttarief betaald, maar daar bleef het ook bij. Hartstikke bedankt, de groeten van een tevreden klant!




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
9

Sander Wessendorf

Aerdenhout

05-03-2016 23:27
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Voor de 2e keer mijn Samsung stuk, dankzij Rob weet helemaal als nieuw, telefonisch al enorm geholpen en storing weer verholpen. vorig jaar al eens een beroep op HSO gedaan en dat was me al enorm goed bevallen qua service, reparatie en kosten




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Chiel

Haarlem

05-03-2016 09:14
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Goede snelle eerlijke service Heeft de klacht telefonisch goed ingeschat. 1 keer bellen en de volgende dag al een afscpraak!. zal de volgende keer zeker weer bellen




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Irma

Vijfhuizen

24-02-2016 21:43
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Snel duidelijkheid bij probleem met de vaatwasser! Na als eens eerder prima geholpen te zijn met een reparatie van de wasdroger, was nu de vaatwasser aan de beurt. Een sms-je leverde direct een telefonische reactie op. De diagnose was snel gesteld, helaas einde vaatwasser, maar we konden vlot op zoek naar een nieuw exemplaar!




0
0
Eerste indruk
5
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

Peter

Heemskerk

20-02-2016 10:32
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Opnieuw geweldige service! Verwarmingselement van onze Whirlpool vaatwasser kapot. Goede inschatting over de oorzaak en kosten, ook de achtergrondinformatie over hoe dit een zwak punt was van deze generatie Whirlpool vaatwassers is heel nuttig. Zonder twijfel tot de volgende keer als het nodig is!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8



https://www.hso-service.nl
https://www.hso-service.nl  9.5 / 10 uit 155 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview