9.5

Op basis van 160 beoordelingen


Eerste indruk
9.3
Service
9.8
Prijs & Kwaliteit
9.5
Reviews

Joost

Haarlem

08-09-2017 14:57
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Vakkundig, snel en betrouwbaar Gisterenavond ging de wasmachine stuk. Niet meer centrifugeren. Vanochtend HSO gebeld en vanmiddag stond hij al voor de deur. Vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar. Euvel snel gevonden (koolborstel) en vervangen. Wasmachine doet het weer. Perfect! Bedankt!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Sandra Kloos

Haarlem

07-09-2017 15:10
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Snelle service en gaat pas weg als het goed is. Van de vaatwasser op onze school was het bovenrek defect. Rob kwam dezelfde dag nog om naar het probleem te kijken. Hij heeft gezorgd voor nieuwe onderdelen en de machine snel en vakkundig gerepareerd. Omdat hij niet tevreden was met het te horen spoelgedrag heeft hij verder gekeken, in de machine was het filter niet goed geplaatst. Hij heeft een hoop rommel uit de machine gehaald en nu draait hij weer perfect. Deze monteur gaat echt voor het beste resultaat en gaat niet eerder weg dan dat hij de machine weer goed werkend heeft. Gaf zelfs nog tips voor gemakkelijk zelf onderhoud.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

julia diesfeldt

Haarlem

31-07-2017 13:29
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Professioneel, klantvriendelijk, beschaafd, efficiënt,accuraat Uitstekende service, goede uitleg, transparant en helder in kosten, voorkomend De klant kan het niet beter treffen




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Louis Seute

Nieuw Vennep

27-06-2017 16:41
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Zeer goede service van een sympathieke persoon. Hoewel het om een oudere Whirlpool Amerikaanse koel/vrieskast met ijsmachine en koud drinkwater. Het doorvoerklepje van de ijsblokjes was stuk. Hoewel het toestel 13 jaar oud was heeft de monteur er alles aan gedaan om het betreffende onderdeel bij Whirlpool te krijgen. Bij Whirlpool Nederland konden ze benodigde onderdeel niet vinden en begrepen niet waar het om ging. Doordat het onderdeel niet gemakkelijk verkrijgbaar was heb ik besloten er zelf een oplossing voor te vinden en fabriceerde een soort adapter van messing. De monteur heeft het voor mij ingebouwd en het systeem doet het weer als nieuw. Doordat ik zelf de oplossing heb gevonden heeft Rob mij slechts de voorrijkosten en arbeidsloon in rekening gebracht.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Floor

Amsterdam

23-06-2017 12:33
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Snel en goed geholpen. Ook tips voor onderhoud gekregen.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Vincent

Badhoevedorp

04-05-2017 14:10
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Absoluut de beste keuze in de regio Haarlem Monteur is deskundig en heeft veel ervaring, waardoor hij snel, goed, eerlijk en vakkundig advies geeft. Verder zeer behulpzaam en een zeer net (laag) tarief. Ik heb deze service vergeleken met 2 andere witgoed monteurs en deze is qua prijs, deskundigheid en klantvriendelijkheid absoluut de beste.




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

K.J.Vergers

Vijfhuizen

20-04-2017 16:54
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Snelle aanpak, deskundig advies Voorrijkosten zeker waard. Eerlijke beschrijving van de situatie. Deskundige monteur.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

T. Bender

Heemstede

13-04-2017 18:55
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Snelle en goede service. Onze apparaten werken weer prima. Super tevreden met de dienstverlening van Rob!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Jongkind

Haarlem

14-03-2017 15:51
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Profesioneel Goede vakmanschap. Prijs/Kwaliteit goed.




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
9

Jody van Dongen

Vogelenzang

13-01-2017 20:42
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Fantastische service! Was zelf aan het kijken of ik het euvel aan onze wasmachine kon verhelpen. Kwam niet helemaal uit en heb toen contact gezocht met de HSO. Kreeg meteen telefonisch een aantal tips en na een tweede telefoontje was het opgelost! Wij kunnen weer met een gerust hart wassen. En de volgende keer als er iets is dan weten wij wie we bellen!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Sascha Christiaanse

Haarlem

11-01-2017 21:25
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Vandaag m'n eerste kennismaking met uw bedrijf. Een gevecht met een wasmachineslang, zogenaamde aquastop. Na een frustrerende ervaring verder...lg "service" gebeld..... Belde ik met hso service.. Snel adequaat en kundig antwoord op m'n vraag en als klap op de vuurpijl reed deze heer langs op de locatie waar ik werkte om mij een nieuwe slang te overhandigen, niets af te rekenen en daarna z'n weg te vervolgen.. Super service...zoals op de website staat klopt het helemaal ! Uiteindelijk komt u toch bij ons...WAAR.. Bedankt...!!!




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

f.v.bilderbeek

Aerdenhout

17-12-2016 10:46
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

technisch goed op de hoogte na aanhoren klacht wisr hij direct antwoord op wat de oplossing was.




0
0
Eerste indruk
8
Service
9
Prijs & Kwaliteit
8

Tim

Haarlem

22-11-2016 13:58
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Zeer tevreden. Monteur was snel ter plekke. Probleem met wasmachine was snel en vakkundig opgelost.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Peter Schouten

Haarlem

17-11-2016 13:25
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Erg goed geholpen, voor een heel redelijke prijs. Waar andere ondernemers allang afgehaakt zijn, en zeggen dat je wasmachine overleden is, neemt deze fa. je printplaat gewoon mee om te repareren. En voor een heel redelijke prijs! (Tip: "no cure, no pay" bestaat echt niet, zoals andere aanbieders je soms willen doen geloven)




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

KR

Haarlem

13-09-2016 16:42
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Advies, zoals advies moet zijn Rob heeft meerdere keren bij ons witgoed gerepareerd. Daarbij ging het altijd als volgt: aan de telefoon legt hij goed uit wat je kan doen om vast te stellen wat het manco is en of je het zelf kan verhelpen. Daarna adviseert hij wat je kan doen om de reparatie zo goedkoop mogelijk te doen. Vandaag heeft zijn advies ertoe geleid dat we niet gaan repareren, maar nieuw gaan kopen. Dan neemt Rob even vriendelijk afscheid en is ie blij als hij heeft bijgedragen aan een goede beslissing. Zo wil je geholpen worden!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Yigit

Haarlem

04-08-2016 16:08
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Snelle service, vriendelijke monteur. Donderdag 4 augustus 2016 is er na een belletje heel snel een monteur gekomen om onze (inbouw) wasmachine te komen repareren. De vriendelijke en professionele monteur heeft het euvel snel opgelost, geweldig!




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Peter Tims

Heemstede

02-08-2016 16:05
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Ik bel nooit meer een ander bedrijf! Echt TOP! Mijn Etna oven deed niks meer. Deze vakman was weg voordat ik met me ogen kon knipperen en me oven werkt weer perfect. Nog nooit zo'n goed bedrijf meegemaakt, die op al je punten je verwachtingen overtreft!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

ageeth muller

Haarlem

26-06-2016 18:55
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Heel tevreden, je hebt te maken met een vakman. De deur van mijn wasmachine wilde niet meer open, was zat er nog in. Bauknecht service gebeld, die hadden pas week later tijd,Ze begonnen meteen over soort garantie plan etc. Dit duurde ons te lang, daarna Haarlemse Service dienst gebeld, die had meteen dezelfde dag tijd. Handvat verwijderd, deur open gemaakt, nieuw onderdeel besteld, en twee dagen later alles gerepareerd. Schappelijk tarief, voorrijkosten incl. 1e kwartier gratis, reparatie viel binnen 1e kwartier, dus we hebben alleen 1x voorrijkosten en materiaa lkosten hoeven te betalen, terwijl de monteur toch twee keer is langs geweest. Reparatie nog onder de 100 euro, terwijl Bauknecht service standaard 107,00 euro in rekening brengt, afgezien van wat de reparatie is. Geen nieuwe machine aanpraten, omdat deze al 13 jaar oud is. Mochten ze ook nieuwe apparatuur verkopen, zeker doen, krijg je meteen prima service. Ben erg tevreden.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Maaike

Halfweg

21-06-2016 10:55
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Bijzonder vakkundig, snel en to THE point Ben bijzonder blij met de voortreffelijke en vakkundige service, weet nu dat ik HSO moet bellen in voorkomende gevallen!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

NMZ

Aerdenhout

16-06-2016 17:10
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Eerlijke vakman voor goede prijs Storing Gaggenau Vaatwasser. Gaggenau monteur kon pas week later komen tegen ?70 voorrijkosten en ?10 tarief per 6 minuten. Op internet HSO gevonden en probleem ingesproken. Monteur belde binnen kwartier terug met de tip dat probleem waarschijnlijk vanzelf opgelost zou zijn als ik machine even zou laten rusten (zodat gelekt water vanzelf kon verdampen). Voor de zekerheid wel afspraak gemaakt voor dag erna (voor veel lager bedrag dan Gaggenau) maar die bleek niet meer nodig want machine had zich inderdaad vanzelf hersteld! Fijn om eens monteur te treffen die gewoon goed advies geeft zonder er persé aan te hoeven verdienen!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

John

Haarlem

01-06-2016 15:59
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

HSO Jaren geleden ben ik perfect geholpen met mijn defecte wasmachine. Het duurde even voordat ik HSO weer op mijn netvlies had. Dit keer was mijn wasdroger ermee gestopt.... Dinsdag gebeld was in mijn geval woensdag een bezoekje! Gelukkig is er nog steeds de vriendelijke, deskundige en adequate service. De wasdroger doet het weer, en passant nog een paar tips over andere huishoudelijke apparaten en ja, ik dacht bij mezelf, als ik iets nieuws ga aanschaffen ga ik eerst bij Rob van HSO te rade. Met zijn eerlijke advies ben je er zeker van dat je een product gaat kopen wat lang mee gaat.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Annemieke BoonstrA

Haarlem

22-04-2016 09:18
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Prima service, vriendelijk. Denkt goed mee over een betaalbare oplossing. Komt afspraken na.




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Annemieke BoonstrA

Heemstede

22-04-2016 09:18
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Prima service, vriendelijk. Denkt goed mee over een betaalbare oplossing. Komt afspraken na.




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

L.Rood

Bentveld

23-03-2016 20:43
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Deskundig, efficient en attent, heerlijk dat dit nog bestaat! Contact opgenomen 's morgens vroeg, boodschap ingesproken, zeer snel terug gebeld en nog voor dezelfde dag afspraak gemaakt. De afwasmachine wilde geen enkel programma draaien en had last van een verstopping. Zelf alles volgens het boekje gedaan maar de verstopping bleef. Monteur was er zeer snel achter wat er precies aan de hand was en had de zaak in zeer korte tijd opgelost. Enorm schappelijke prijs. Zeker aan te raden.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Peter

Haarlem

22-03-2016 17:01
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Super Snel en vakkundig en toch niet duur




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
9



https://www.hso-service.nl
https://www.hso-service.nl  9.5 / 10 uit 160 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview