9.1

Op basis van 516 beoordelingen


Prijs
8.7
Betrouwbaarheid
9.1
Personeel
9.3
Stiptheid
9.3
Nazorg & Garantie
8.9
Kwaliteit
8.9
Valet Parking Schiphol

Evert van de Beekstraat 1
1118CL Schiphol
0297785515
Website van Valet Parking Schiphol

Laatste beoordeling: 11 maanden 7 dagen 10 uren geleden
Aantal beoordelingen: 516 beoordelingen
Deze pagina is 41050 keer bekeken
Valet Parking Schiphol zelf beoordelen?

Bent u ondernemer?
Kies ook voor klantbeoordelingen bij YouReview
Reviews

Kimberly Zand

Almelo

27-12-2017 07:27
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

We parkeerden voorheen bij Central parking maar die hadden eventjes de tarieven verdubbeld. Flight Parking is zeer betaalbaar voor de service die je krijgt, ons zien jullie weer terug! De eigenaar had ons geholpen en voelde erg vertrouwd. Het is een jong bedrijf, dus je krijgt ook echt de persoonlijke service van ze:)

Negatieve punt (en):

onze auto was nog net zo vies haha




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Fred

Texel

27-12-2017 22:47
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Ik belde een half uur van te voren op en werd vriendelijk te woord gestaan. Er werd mij gevraagd om naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 te komen, daar stond de chauffeur al (in de regen) klaar. De bagage werd voor mij op een karretje gezet en de papieren werden ingevuld. Ik heb de sleutel afgegeven en kon snel naar binnen. Op de terug weg hadden we vertraging maar toen ik belde dat ik geland was kreeg ik te horen dat ze dat al wisten. De auto was al onderweg naar Schiphol. Goede service.

Negatieve punt (en):

Geen minpunten.




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
10

Cindy Kool

Den Haag

28-12-2017 14:06
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parking

10

Positief punt (en):

Makkelijk, vlot, zeer betaalbaar




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Susan

Capelle a/d ijssel

28-12-2017 14:24
Beveelt: Ja

10




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Evelien Meijer

Drachten

22-12-2017 13:00
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Kilometers worden geregistreerd en ze lopen secuur om de auto heen. Ze waren erg beleefd en voelde toch wel vetrouwd aan. Vond t wel raar om Mn autootje weg te geven namelijk

Negatieve punt (en):

Minpunt was dat we moesten wachten. Je dient ze vooraf even te bellen , zijn we vergeten. Gellukig waren ze er snel!




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Abdelhak

Sneek

22-12-2017 02:54
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Goede prijs / waren netjes op tijd




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Sander

Rotterdam

21-12-2017 16:07
Beveelt: Ja

Positief punt (en):

Goed bereikbaar, snelle service, vriendelijk personeel. Moest 5 minuutjes wachten op de auto, helemaal top.




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
7
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
7
Kwaliteit
9

Huub

Den Haag

21-12-2017 16:00
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Half uur van tevoren gebeld dat weonderweg waren bij aankomst in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 werd ik keurig opgewacht door de chauffeur die was duidelijk met zijn verhaal zodra ik geland was, moest ik even bellen ik had alleen handbagage op het moment dat ik buiten kwam stond mijn auto gereed en kon ik zo huiswaarts. Aardige jongen die mijn auto kwam brengen weet alleen zijn naam niet meer. Goede service en zeker een aanrader ik blijf in ieder geval terugkomen




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
9

Dominique Kramer

Hoofddorp

21-12-2017 14:29
Beveelt: Ja

Product of dienst: helemaal ideaal dit, was voor ons de eerste keer. 80 euro voor 8 dagen parkeren, vind ik niet veel geld.

9




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Stefan en Angelique

Amsterdam

21-12-2017 13:29
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

moest even zoeken naar de bocht tussen vertrekhal 2 & 3 maar ze stonden keurig klaar om onze auto aan te nemen. We konden zo prettig op vakantie! Bij terugkomst belden we toen we onze bagage van de band hadden gehaald, en kwamen ze met onze auto aanrijden op het moment dat we naar buiten liepen, ideaal.




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
10

Debby van leeuwen

Zegveld

21-12-2017 13:20
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

8

Positief punt (en):

Goedkoper voor ons dan een taxi, en nette en keurige afhandeling.




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Jan

Assen

21-12-2017 13:08
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Voordat we de auto gingen afgeven hadden we gebeld om de auto op het afgesproken tijdstip over te dragen. . De chauffeur stond al te wachten en legde ons netjes uit hoe de procedure ging.(Benny) Achteraf zijn we heel erg tevreden over de gang van zaken.Kortom een aanrader en veel beter /goedkoper alternatief voor parkeren op Schiphol! Ik ga dit bedrijf aanbevelen.




1
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
9
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
8

Martin

Utrecht

11-12-2017 16:39
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Ideale service met de toegenomen parkeerkosten en parkeermaatregelen op Schiphol. Punctueel en keurige afhandeling, een echte aanrader

Negatieve punt (en):

GEEN




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

A. Dekker

Helmond

15-12-2017 13:48
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

9

Positief punt (en):

Door de hevige sneeuw afgelopen week moesten wij uitwijken naar Hamburg, om vervolgens met de bus gebracht te worden naar Schiphol. We zouden smiddags aankomen, maar dat werd nu midden in de nacht. Dat was geen enkel punt voor ze. Half uurtje van te voren belde we, en de auto stond klaar!




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Martje

Eindhoven

18-12-2017 14:29
Beveelt: Nee

Product of dienst: Valet parking

Positief punt (en):

Goedkoop.

Negatieve punt (en):

Ontevreden. Doordat de kentekenplaten gestolen waren ben ik er toevallig achtergekomen (via de politie) dat mijn auto gewoon ergens op straat geparkeerd was. Later gaven ze overboekt zijn als legitieme reden voor deze actie. Ze hebben de kosten netjes terug betaald maar de manier waarop ze ermee omgingen was onprofessioneel en ze nemen geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van hun keuze.




0
1
Prijs
6
Betrouwbaarheid
1
Personeel
1
Stiptheid
1
Nazorg & Garantie
1
Kwaliteit
1

Guus

Den Helder

21-12-2017 13:03
Beveelt: Ja

Product of dienst: Echt ideaal; half uurtje van te voren aangeven dat je arriveert op Schiphol en ze staan er voor je klaar! Ook bij terugkomst stonden ze keurig met de auto te wachten. Aanrader!




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Peter Gouweleeuw

Breda

20-03-2017 23:29
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Zowel bij vertrek als aankomst stond de medewerker al klaar. Auto netjes terug ontvangen. Bij terugkomst was een vertraging van 1,5 uur geen probleem, gewoon even bellen als je geland bent en ze staan met 20 minuten bij Schiphol voor je klaar. Ik doe nooit meer anders. Super service !




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10

Marc van de weerd

26-04-2017 01:25
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

oplossen van problemen ging zonder issues en sores (parkeerboete ) geeft echte meerwaarde bij een reis

Negatieve punt (en):

auto is wel heel erg stoffig bij het ophalen, veel viezer dan achter gelaten de dag ervoor.




1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
9

Nanda

26-04-2017 01:25
Beveelt: Ja

Positief punt (en):

Alles verliep erg soepel en optijd! Goede service en aardige medewerker/eigenaar!




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

J Steen

Wilnis

11-11-2017 23:48
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

10




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
9

M Braaksma

Leeuwarden

12-11-2017 00:49
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parking

9

Positief punt (en):

Afspraak is afspraak




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Iris

Meppel

12-11-2017 17:02
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

8

Positief punt (en):

Echt ideaal dit! Je bent meteen in de vertrekhallen. Prima prijs ook

Negatieve punt (en):

geen




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
10

Fred

Bilthoven

13-11-2017 21:51
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parking

10

Positief punt (en):

Super tevreden over de services van Flight Parking! Netjes op tijd de auto terug gebracht, dus we hoefde niet in de stromende regen te wachten.




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Geert Hoogeveen

Amsterdam

21-11-2017 00:27
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Reis veel voor me werk en ervaar dit als zeer prettig. Taxi ben ik meer kwijt en schiphol parkeren zelf ook.




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Ruud

Leiden

22-11-2017 12:52
Beveelt: Ja

Positief punt (en):

Gemakkelijk boeken/reserveren Goede service op Schiphol




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10



https://www.valetparkingschiphol.nl
https://www.valetparkingschiphol.nl  9.1 / 10 uit 516 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview