9.2

Op basis van 504 beoordelingen


Prijs
8.7
Betrouwbaarheid
9.1
Personeel
9.3
Stiptheid
9.3
Nazorg & Garantie
8.8
Kwaliteit
8.9
Valet Parking Schiphol

Meidoornweg 2
1171EN Badhoevedorp
0297785515
Website van Valet Parking Schiphol

Laatste beoordeling: 8 dagen 15 uren geleden
Aantal beoordelingen: 504 beoordelingen
Deze pagina is 33718 keer bekeken
Valet Parking Schiphol zelf beoordelen?

Bent u ondernemer?
Kies ook voor klantbeoordelingen bij YouReview
Reviews

Rogier

03-01-2018 08:06
Beveelt: Ja

10




1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Tamara

Udenhout

02-01-2018 22:39
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Houden zich aan de afspraken en zeer aardig personeel. Kregen zelfs een sms?je dat het slecht weer zou worden en dat we voorzichtig moesten rijden. Zeer attent!




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

R

B

02-01-2018 20:19
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Makkelijk te boeken, mobiel prima bereikbaar, stonden waar was afgesproken, auto ook weer snel kunnen ophalen en dezelfde plek. Net personeel

Negatieve punt (en):

Kan niets bedenken




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Huub

02-01-2018 20:09
Beveelt: Ja

10




1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
9
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Jeroen Dekker

02-01-2018 19:48
Beveelt: Ja

3

Positief punt (en):

Na terugkomst stond de auto netjes op tijd klaar

Negatieve punt (en):

Bij vertrek heb ik ruim een half uur moeten wachten voordat mijn auto werd opgehaald




1
0
Prijs
5
Betrouwbaarheid
3
Personeel
6

Leon

Nieuwegein

30-12-2017 13:04
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Keurig netjes op tijd, papierwerk in orde, vriendelijke service

Negatieve punt (en):

geen




1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

A. de Waal

Koog Aan De Zaan

29-12-2017 10:32
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

8

Positief punt (en):

Jong bedrijf, waar de ondernemer zelf ook zeer actief is. 3 keer geparkeerd nu voor me werk en gaat super.




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Marcel Kamps

Emmeloord

22-12-2017 13:01
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

10




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Karin Hajari

Maarn

22-12-2017 20:30
Beveelt: Ja

10




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Philippe-Meijer

Haarlem

23-12-2017 11:07
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valetparking

9

Positief punt (en):

2 keer gebruik gemaakt van jullie diensten. Keurig op tijd. Prettige service




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Charissa Serkei

Utrecht

23-12-2017 11:19
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

10

Positief punt (en):

Wij parkeren al bij Wesley sinds hij gestart is met Flight Parking. Het voelt fijn en vertrouwd. Ga zo door!




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Mirtel Abeelen

Zoetermeer

24-12-2017 04:22
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

9




2
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Jeanine Stijnberg

Almere

26-12-2017 13:02
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parking

9

Positief punt (en):

Fijne service! Heen en terug prima verlopen.

Negatieve punt (en):

Kan ze nog niet bedenken




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Kimberly Zand

Almelo

27-12-2017 07:27
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

We parkeerden voorheen bij Central parking maar die hadden eventjes de tarieven verdubbeld. Flight Parking is zeer betaalbaar voor de service die je krijgt, ons zien jullie weer terug! De eigenaar had ons geholpen en voelde erg vertrouwd. Het is een jong bedrijf, dus je krijgt ook echt de persoonlijke service van ze:)

Negatieve punt (en):

onze auto was nog net zo vies haha




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Fred

Texel

27-12-2017 22:47
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Ik belde een half uur van te voren op en werd vriendelijk te woord gestaan. Er werd mij gevraagd om naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 te komen, daar stond de chauffeur al (in de regen) klaar. De bagage werd voor mij op een karretje gezet en de papieren werden ingevuld. Ik heb de sleutel afgegeven en kon snel naar binnen. Op de terug weg hadden we vertraging maar toen ik belde dat ik geland was kreeg ik te horen dat ze dat al wisten. De auto was al onderweg naar Schiphol. Goede service.

Negatieve punt (en):

Geen minpunten.




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
10

Cindy Kool

Den Haag

28-12-2017 14:06
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parking

10

Positief punt (en):

Makkelijk, vlot, zeer betaalbaar




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Susan

Capelle a/d ijssel

28-12-2017 14:24
Beveelt: Ja

10




1
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Evelien Meijer

Drachten

22-12-2017 13:00
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Kilometers worden geregistreerd en ze lopen secuur om de auto heen. Ze waren erg beleefd en voelde toch wel vetrouwd aan. Vond t wel raar om Mn autootje weg te geven namelijk

Negatieve punt (en):

Minpunt was dat we moesten wachten. Je dient ze vooraf even te bellen , zijn we vergeten. Gellukig waren ze er snel!




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Abdelhak

Sneek

22-12-2017 02:54
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Goede prijs / waren netjes op tijd




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Sander

Rotterdam

21-12-2017 16:07
Beveelt: Ja

Positief punt (en):

Goed bereikbaar, snelle service, vriendelijk personeel. Moest 5 minuutjes wachten op de auto, helemaal top.




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
7
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
7
Kwaliteit
9

Huub

Den Haag

21-12-2017 16:00
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Half uur van tevoren gebeld dat weonderweg waren bij aankomst in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 werd ik keurig opgewacht door de chauffeur die was duidelijk met zijn verhaal zodra ik geland was, moest ik even bellen ik had alleen handbagage op het moment dat ik buiten kwam stond mijn auto gereed en kon ik zo huiswaarts. Aardige jongen die mijn auto kwam brengen weet alleen zijn naam niet meer. Goede service en zeker een aanrader ik blijf in ieder geval terugkomen




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
9

Dominique Kramer

Hoofddorp

21-12-2017 14:29
Beveelt: Ja

Product of dienst: helemaal ideaal dit, was voor ons de eerste keer. 80 euro voor 8 dagen parkeren, vind ik niet veel geld.

9




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Stefan en Angelique

Amsterdam

21-12-2017 13:29
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

moest even zoeken naar de bocht tussen vertrekhal 2 & 3 maar ze stonden keurig klaar om onze auto aan te nemen. We konden zo prettig op vakantie! Bij terugkomst belden we toen we onze bagage van de band hadden gehaald, en kwamen ze met onze auto aanrijden op het moment dat we naar buiten liepen, ideaal.




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
10

Debby van leeuwen

Zegveld

21-12-2017 13:20
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet

8

Positief punt (en):

Goedkoper voor ons dan een taxi, en nette en keurige afhandeling.




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Jan

Assen

21-12-2017 13:08
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Voordat we de auto gingen afgeven hadden we gebeld om de auto op het afgesproken tijdstip over te dragen. . De chauffeur stond al te wachten en legde ons netjes uit hoe de procedure ging.(Benny) Achteraf zijn we heel erg tevreden over de gang van zaken.Kortom een aanrader en veel beter /goedkoper alternatief voor parkeren op Schiphol! Ik ga dit bedrijf aanbevelen.




1
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
9
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
8



https://www.valetparkingschiphol.nl
https://www.valetparkingschiphol.nl  9.2 / 10 uit 504 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview