9.1

Op basis van 516 beoordelingen


Prijs
8.7
Betrouwbaarheid
9.1
Personeel
9.3
Stiptheid
9.3
Nazorg & Garantie
8.9
Kwaliteit
8.9
Valet Parking Schiphol

Evert van de Beekstraat 1
1118CL Schiphol
0297785515
Website van Valet Parking Schiphol

Laatste beoordeling: 1 jaar 27 dagen 21 uren geleden
Aantal beoordelingen: 516 beoordelingen
Deze pagina is 41455 keer bekeken
Valet Parking Schiphol zelf beoordelen?

Bent u ondernemer?
Kies ook voor klantbeoordelingen bij YouReview
Reviews

Laura

Usquert

01-11-2017 14:39
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Geen gedoe. Geen gewacht. Keurige service. Vriendelijke contactpersoon.




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10

Fredy

Weert

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

het gemak

Negatieve punt (en):

geen




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10

Elbert

Horst

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet parking

8

Positief punt (en):

Gemak, service, in verhouding met zelf parkeren redijke prijs.

Negatieve punt (en):

Vaak bellen. Eerst half uur voor aankomst, dan nog een keer als je er bent. Dan nadat je geland bent, en nog een keer als je het koffer hebt. Als vluchtgegevens bekend zijn, is 1 telefoontje niet genoeg? Zou handig zijn als ipv bellen ook kunt appen.




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Era

01-11-2017 13:52
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

We hebben niet hoeven wachten, zowel bij vertrek als bij aankomst stond de chauffeur ons al op te wachten. Alles keurig en snel geregeld.




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10

Theo

Den Haag

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Altijd keurig op tijd




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
9
Stiptheid
9

Mariska ten Caat

01-11-2017 13:49
Beveelt: Ja

9




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Hans

Apeldoorn

01-11-2017 13:36
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Afspraak is afspraak




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10

Gerard

Den Bosch

01-11-2017 13:33
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Lage prijs, hoge kwaliteit!!




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Nuri

Deventer

01-11-2017 13:28
Beveelt: Ja

8




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

J van den Bos

Almelo

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja




0
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
8
Personeel
9

Alice

Wijk aan Zee

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja

Product of dienst: 12 dagen valet parking

9

Positief punt (en):

alles snel conform afspraak geregeld en afgehandeld

Negatieve punt (en):

geen




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Joan Verhoeven

Amsterdam

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Door omstandigheden verkeerde vluchtgegevens ingevlucht. Vooralsnog was het personeel zo vriendelijk om eerder en op tijd aanwezig te zijn voor ons zodat wij met geluk nog onze vlucht konden halen. Bij terugkomst auto netjes op de afgesproken tijd in ontvangst genomen en werden wij geholpen met onze bagage. Bij deze bedankt Flight Parking voor de goede services en het mogelijk maken van onze vakantie! Helemaal top, echt een aanrader!!




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
10

E Scheele

Nieuwerkerk

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja

Positief punt (en):

alles correct afgehandeld dus een 10




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
7

Richard

Ridderkerk

01-11-2017 12:47
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

goede prijs en snelle service. Helaas ging er op de trugweg wat fout door problemen met hun eigen vervoer, maar dat kan altijd gebeuren.

Negatieve punt (en):

geen




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
8

purmer

Alkmaar

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja

Positief punt (en):

bevestiging prima. Service prima. alles on time en volgens afspraak




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
8

Ard

Coevorden

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja

10




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Reef

De lutte

01-11-2017 12:37
Beveelt: Ja

8

Negatieve punt (en):

Herkenbaarheid van uw mensen. Jasje, hesje, oid.




0
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
7
Kwaliteit
7

WAJM van Boxel

Uden

01-11-2017 12:36
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Prima, alles op tijd, jullie goed gekeken naar eventuele schade vooraf. Ik kom graag terug.

Negatieve punt (en):

geen




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
9

Janet

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Ze zijn op tijd, keurige mensgerichte en fatsoenlijke benadering, vriendelijk personeel en uitstekende prijs. Kortom, prijs-kwaliteit verhouding zijn uitstekend.




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
9

patricia

groningen

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

altijd accuraat en op tijd




0
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Irene van Es

Anna Paulowna

01-11-2017 12:27
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

We hebben nu al een paar keer gebruik gemaakt van deze manier van parkeren bij schiphol. Ideaal!! Je belt voor de schiphol tunnel op dat je er aankomt en 15 minuten later sta je in de vertrekhal. Terugweg netzo...zo gauw je de koffers heb, bel je op en 15 minuten later ben je al op weg naar huis. Wij raden jullie zeker aan iedereen aan.




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Ali subasi

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Lekker makkelijk




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

J.A. Gonzalez Martinez

Rhoon

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja

Product of dienst: Fly parking




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
7
Kwaliteit
8

M Roelofs

Anloo

05-11-2017 13:22
Beveelt: Ja

6

Negatieve punt (en):

De auto ( defender) kwam wel heel vies weer terug, volgens mij hebben ze hem even getest in de modder. Volgende keer graag iets schoner retour!!




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
6
Personeel
6
Stiptheid
6
Nazorg & Garantie
5
Kwaliteit
6

Enri

Wijk bij Duurstede

01-11-2017 12:03
Beveelt: Ja

Positief punt (en):

Gecommitteerde en positieve medewerkers Flexibel Waarde voor geld Vaak op tijd om auto op te halen/af te leveren

Negatieve punt (en):

Soms niet op tidj aanwezig om auto op te halen/af te leveren




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9



https://www.valetparkingschiphol.nl
https://www.valetparkingschiphol.nl  9.1 / 10 uit 516 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview