9.1

Op basis van 516 beoordelingen


Prijs
8.7
Betrouwbaarheid
9.1
Personeel
9.3
Stiptheid
9.3
Nazorg & Garantie
8.9
Kwaliteit
8.9
Valet Parking Schiphol

Evert van de Beekstraat 1
1118CL Schiphol
0297785515
Website van Valet Parking Schiphol

Laatste beoordeling: 1 jaar 2 maanden 3 dagen 7 uren geleden
Aantal beoordelingen: 516 beoordelingen
Deze pagina is 41861 keer bekeken
Valet Parking Schiphol zelf beoordelen?

Bent u ondernemer?
Kies ook voor klantbeoordelingen bij YouReview
Reviews

marco

6537db

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Duidelijke communicatie ( meerdere kanalen) Prijs/ kwaliteit verhouding uitstekend Vriendelijk personeel afspraak=afspraak




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
8
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Eric Wildenborg

Borne

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Erg vriendelijk personeel. Ik heb de auto in volledig vertrouwen afgegeven. Geduldige medewerker bij ophalen van de auto na de vakantie.

Negatieve punt (en):

Vindbaarheid bij afgifte de auto voorafgaand aan de vakantie kan verbeterd worden. Als jullie medewerker nog niet ter plaatse is, is het lastig te achterhalen of je op de juiste plaats staat, mede door allerlei andere aanbieders van Valet-parking. Bordje met jullie naam en de opmerking dat je mogelijk even moet wachten tot de medewerker er is doet wonderen, denk ik.




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8

Golubowitsch

Den Haag

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Vlotte service. Vriendelijk personeel.

Negatieve punt (en):

De auto was erg vies toen we hem terug kregen. Leek alsof er door modder was gereden. Op het dak was ook modder.




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10

Eben van Heerden

Voorschoten

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Ze zijn altijd op tijd en beschikbaar, ook als ik ze op korte termijn laat weten. Ze maken mijn reizen naar en van Schiphol heel makkelijk, en het is heel goed om te weten dat ik te allen tijde kunnen vertrouwen.

Negatieve punt (en):

Er is niets negatief te zeggen over deze jongens.




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Karlien

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

10




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Ray

Dieren

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

Product of dienst: Parkingservice

8

Positief punt (en):

Betrouwbaar, vriendelijk, scherpe prijs

Negatieve punt (en):

In vakantieperiodes is het druk dus bij afgeven en ophalen moet je soms even wachten (5-10 minuten)




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
8

jan meijer

ede

01-09-2017 16:54
Beveelt: Nee

1

Negatieve punt (en):

Je betaald extra voor stalling binnen, maar als de auto wordt afgeleverd blijkt de dagen buiten te hebben gestaan. Jammer




0
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
3
Personeel
6
Stiptheid
6
Nazorg & Garantie
6
Kwaliteit
2

Brigitte

Eindhoven

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

Product of dienst: Vallet parking

9

Positief punt (en):

Goed snel en duidelijk

Negatieve punt (en):

Geen




0
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Hatice Asar

Muntendam

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

10




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Joke

8191nl

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Netjes personeel. Komt afspraak na.




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
7
Kwaliteit
8

Anouk

Herten

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Snel, werken keurig vlgs afspraak




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
10

Diana

Den bosch

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

10




0
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Axel Koudijzer

Maassluis

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

Product of dienst: 5 dagen Parkeren met Exclusieve reiniging

10

Positief punt (en):

Prima dienst, lekker snel in de vertrekhal en bij terugkomst weer in de Auto. De reiniging zowel Buiten en vooral in de Auto was heel netjes. De reis was dit keer zakelijk Maar mocht ik in de toekomst privé op reis gaan zal ik zeker weer gebruik gaan maken van deze dienst.




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10

Mart Lenoire

Veenendaal

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

10




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Sieds

St Annaparochie

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

Product of dienst: Parkeren op Schiphol

10

Positief punt (en):

Erg handig, snel en weinig stress.




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
10

Bergertime2017

Gorinchem

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet Parking

10

Positief punt (en):

Wat niet...op tijd en gaan netjes met je auto om! Aanrader

Negatieve punt (en):

Heb ik niet. Ik heb ze nu 7 keer gebruikt altijd prima




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Benjamin Camdzic

Schijndel

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Goed bereikbaar en vriendelijk personeel.




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
9

Alex Wijdeveld

Elst

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

10




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Rene

Oldenzaal

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

Positief punt (en):

Goede service, snelle afhandeling




0
0

Steven

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

10




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Isolde Aerts

Oosterhout

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

8




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8

Fam Jacobs

Heeze

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet parking

8

Positief punt (en):

Vriendelijk, netjes op tijd (valet parking).




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10

Mariëlle

Raalte

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Vriendelijk personeel. Bij aankomst konden we auto gelijk afleveren en de terugweg hebben we niet hoeven wachten op de auto! Voor herhaling vatbaar!




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Ab Dijkman

WEZEP

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Maken afspraken waar. Zal zo weer met deze mensen een nieuwe afspraak maken.

Negatieve punt (en):

Kan niets bedenken




0
0
Prijs
7
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
9

Ruben Kers

Apeldoorn

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Auto wordt op de afgesproken plek opgehaald (tussen vertrekhal 2 en 3) Auto wordt op de afgesproken plek geleverd (tussen vertrekhal 2 en 3) Vriendelijk personeel die de auto komt ophalen /leveren.

Negatieve punt (en):

De plaats waar de auto opgehaald/ geleverd wordt, staat vol met parkeerwachters, vermoedelijk van Schiphol zelf. Blijkbaar mag je daar toch niet staan met je auto, waardoor een familielid een fikse boete hiervoor heeft ontvangen. Wellicht een andere plek zoeken waar dit wel is toegestaan.




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
8



https://www.valetparkingschiphol.nl
https://www.valetparkingschiphol.nl  9.1 / 10 uit 516 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview