9.1

Op basis van 516 beoordelingen


Prijs
8.7
Betrouwbaarheid
9.1
Personeel
9.3
Stiptheid
9.3
Nazorg & Garantie
8.9
Kwaliteit
8.9
Valet Parking Schiphol

Evert van de Beekstraat 1
1118CL Schiphol
0297785515
Website van Valet Parking Schiphol

Laatste beoordeling: 1 jaar 2 maanden 3 dagen 8 uren geleden
Aantal beoordelingen: 516 beoordelingen
Deze pagina is 41864 keer bekeken
Valet Parking Schiphol zelf beoordelen?

Bent u ondernemer?
Kies ook voor klantbeoordelingen bij YouReview
Reviews

Peter van der Raaf

Schiedam

01-11-2017 11:56
Beveelt: Ja

10




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Angelique

Eibergen

31-10-2017 11:23
Beveelt: Nee

Positief punt (en):

Niet duur

Negatieve punt (en):

in de voorlichting van Flicht Parking staat dat je dient te bellen zodra je geland bent. Toen ik dit deed werdt mij verzocht om nogmaals te bellen wanneer wij de koffers hadden ontvangen. Ik belde netjes toen wij de koffers hadden en liepen naar de afgesproken plek. daar moesten wij nog bijna 40 minuten wachten voor de auto kwam! Ook lag er een half leeg flesje Energie drank in de auto, wat niet van ons was... Ik heb gevraagd aan de chauffeur of hij een melding wilde maken en ik vroeg hem ook of er contact met mij opgenomen kon worden. Inmiddels zijn we 5 weken verder en ik heb nog niets gehoord ( reserveringscode YA4JKSZ)




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
1
Personeel
4
Stiptheid
3
Nazorg & Garantie
2
Kwaliteit
1

Sharon

14-10-2017 12:45
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Gister terug gekomen van vakantie en supervriendelijk geholpen. Veel gemakkelijker dan lang parkeren. Volgende keer weer op deze manier!

Negatieve punt (en):

Geen




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10

Edwin de Vries

Beilen

04-09-2017 11:19
Beveelt: Ja

Product of dienst: Parkeerservice Schiphol

Positief punt (en):

Snelle service en het goed nakomen van de gemaakte afspraken.




2
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

R. Jagers

Regio Gouda

04-09-2017 22:17
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Stiptheid, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid. Top!

Negatieve punt (en):

Kunnen wij niet verzinnen!




2
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9

Jenne Kiers

Lelystad

01-10-2017 19:14
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Heel prettig personeel, zeer vlotte afhandeling op de heen en teugreis. De auto stond al klaar na de terugvlucht. Dit scheelt veel tijd tov rijden naar parkeerplek en dan verder met shuttlebus. Qua kosten valt de prijs voor ons ietsje duurder uit dan met 2 personen openbaar vervoer vanaf onze woonplaats

Negatieve punt (en):

Geen enkele




1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Melanie

Nijkerk

02-10-2017 13:18
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

- Klantvriendelijk - Heldere en snelle communicatie - Betrouwbaar - Indien zich een mogelijke situatie voordoet wordt hier zeer proactief en oplossingsgericht mee omgegaan - 100 procent aanbeveling voor Flight Parking te kiezen!




1
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

j.ronnen

eindhoven

14-10-2017 14:48
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Heb communicatie zeer op prijs gesteld en de daarbij behorende discipline van de beloofde toezeggingen




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
9
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

P Goeree

Hollandscheveld

14-10-2017 14:48
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

SUPER service. Wat ze zeggen op de site is ook echt de waarheid. Half uur van te voren gebeld voor dat we arriveerden op Schiphol. Bij aankomst stonden ze al op ons te wachten. En toen we geland waren , gebeld en toen we in de bocht aankwamen lopen stond onze auto er al weer !




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Frank van Duijnhoven

02-09-2017 19:11
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Alles volgens afspraak Heldere communicatie Auto is goede staat retour




1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
10

A. Veldhuis

Gorinchem

03-09-2017 16:02
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Erg handig om het zo te doen, i.p.v. zelf parkeren. Bedrijf had duidelijke afspraken gemaakt en kwam deze na. Volgende keer maak ik weer gebruik van ze.

Negatieve punt (en):

Bij het afgeven van de auto had de medewerker het formulier niet goed ingevuld, waardoor bij het weer ophalen van de auto er wat verwarring was. Maar dat losten ze snel op.




1
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
9

Michel

Lelystad

14-10-2017 14:48
Beveelt: Ja

8




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
9
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

martin schokker

14-10-2017 14:48
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

tijdigheid, service




0
0

S.T. Wessels

Almelo

14-10-2017 14:48
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Goed telefonisch bereikbaar. Niet lang wachten. Vriendelijk personeel.

Negatieve punt (en):

Het overstappunt tussen vertrekhal 1 en 2 is wat chaotisch. Mensen van FlightParking niet goed herkenbaar.




0
0
Prijs
5
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
7
Kwaliteit
8

Cindy

Simt-Philipsland

14-10-2017 14:48
Beveelt: Ja

10




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
1
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

JPF Gommers

Helvoirt

14-10-2017 14:48
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Priam service, auto netjes op tijd terug!




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9

Marina Kersbergen

Houten

14-10-2017 14:48
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Ze zijn goed bereikbaar bij Flight parking. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. En het allerbelangrijkste is, dat mijn auto alle keren weer netjes afgeleverd.




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8

Ferry

Heiloo

02-09-2017 13:12
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Vriendelijk personeel. Auto wordt direct opgehaald en gebracht. Goede prijs.




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
8
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
10

Brenda

Groningen

14-10-2017 14:48
Beveelt: Ja

Product of dienst: Valet parking

8

Positief punt (en):

Ongecompliceerd, netjes, vriendelijk en makkelijk. Boek het zo weer voor de volgende reis.

Negatieve punt (en):

Iets duidelijker aangeven dat er een half uurtje voor aankomst op Schiphol even gebeld moet worden.




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8
Nazorg & Garantie
8

Bram

Winsum gr

02-09-2017 08:55
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Perfect geregeld allemaal.




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

rhea

Amsterdam

14-10-2017 14:48
Beveelt: Ja

Product of dienst: good service

9




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
8
Personeel
10
Stiptheid
9
Nazorg & Garantie
8
Kwaliteit
10

Vera

Ede

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

Positief punt (en):

Stipt op tijd, net personeel en zeer behulpzaam. Een keer gehad dat we een verkeerde vertrekdatum op de boeking hadden gezet. We belden (ze wakker) omdat we bij op Schiphol waren. Zonder problemen kwamen ze naar Schiphol gesneld om onze auto op te halen.




0
0
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Personeel
9
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
9

Nijkamp

Holten

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Goede service Prettige communicatie Centraal gelegen locatie Snel afleveren en ophalen




0
0
Prijs
8
Betrouwbaarheid
8
Personeel
8
Stiptheid
8

Rambocus

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Prima snelle service, betrouwbaar




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10

Monique mollen

Veldhoven

01-09-2017 16:54
Beveelt: Ja

10




0
0
Prijs
10
Betrouwbaarheid
10
Personeel
10
Stiptheid
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10



https://www.valetparkingschiphol.nl
https://www.valetparkingschiphol.nl  9.1 / 10 uit 516 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview