9.5

Op basis van 161 beoordelingen


Eerste indruk
9.3
Service
9.8
Prijs & Kwaliteit
9.5
Reviews

ste

Zandvoort

25-10-2013 18:14
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

snelle service, vriendelijke werknemers, top prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb al 2x gebruik gemaakt van hun diensten en ben zeer tevreden over. Zij zijn heel professioneel en gaven mij goed advies over andere apparaten in huis.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Overdevest

Haarlem

21-10-2013 20:06
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Prima adres voor al je reparaties aan het witgoed! Al 2x gebruik gemaakt van de diensten van HSO. Service is snel, goed en voor een schappelijke prijs.




0
0
Eerste indruk
7
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

inez van der ley

Heemstede

18-10-2013 16:04
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

geweldige service, geduldige uitleg, ! dit bedrijf heeft al meerdere keren problemen voor mij opgelost. Ze bellen snel terug en soms kan het probleem telefonisch opgelost worden door uitleg over het display.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Anthony

Haarlem

02-08-2013 12:03
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Rob heeft me heel goed telefonisch geadviseerd zonder iets in rekening te brengen hiervoor. Dank Rob!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
6

Albert vd Velde

Haarlem

07-06-2013 22:49
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Uitstekend geholpen met klein probleem waar ik geen oplossing voor wist Gratis via mail geholpen aan oplossing van onderdeel wat los was geraakt. Prachtig




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

Jan

Ijmuiden

01-06-2013 11:28
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Keurig te woord gestaan, duidelijke uitleg en snel geholpen Onze wasmachine lekte water. Werd telefonisch keurig op de hoogte gebracht van eventuele kosten etc.. Kon snel worden geholpen en de monteur bleek ook nog een aardige nette vent.




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

Lars

Haarlem

01-05-2013 14:53
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Zeer ter zaken kundig Een telkens haparende vaatwasser leek defect te zijn gegaan. Door de telefoon kunnen vaststellen welk exacte type vaatwasser wij hebben staan zodat men mij wist te vertellen wat ik moest doen om het vermoedelijke euvel te verhelpen. Na dit uitgevoerd te hebben, werkt het apparaat weer naar behoren. Goed vlot contact en hier straalt wat ons betreft vertrouwen uit.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

José Homulle-Koster

Heemstede

19-04-2013 13:20
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Vaatwasser Vaatwasser net 3 jaar oud deed niets meer, Ariston gebeld waar de vaatwasser vandaan kwam. Konden langskomen ging zeker ? 61,= kosten aan alleen voorrijkosten. Belde de HSO en sprak Rob die ons telefonisch hielp en het probleem konden we hierdoor zelf oplossen geheel kosteloos. Wat geweldig dat er nog mensen en bedrijven bestaan die anderen willen helpen. Top.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Haf

Heemstede

16-04-2013 10:18
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Super service van ROB Mijn wasmachine was kapot en heb HSO gebeld kreeg Rob aan de telefoon, die mij enorm heb geholpen met de juiste informatie,




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

M. Martin

Haarlem

12-04-2013 15:41
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Koelvries combinatie: Ik belde met monteur en vertelde wat het probleem van de ijskast was. Nadat de monteur vroeg hoe oud de ijskast was en van welk merk, gaf hij als tip dat ik de koelvries combinatie 24 uur uit moest zetten. Waarschijnlijk vanwege ijsvorming wat eigenlijk niet hoort bij een No Frost. En nadat we de ijskast weer aan hadden gezet, deed hij het weer. Echt geweldig, ipv voorrij kosten van de leverancier, kost het nu niets.




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Ilja

Haarlem

26-03-2013 10:26
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Gasfornuis/oven 's morgens om 9.00 uur gebeld. Om 9.40 stond Rob hier. Probleem met een van de knoppen van het gasfornuis. Binnen 15 minuten was dit op dit opgelost.




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
9

Harry van Goor

Haarlem

25-03-2013 14:34
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Toppertje Bijzonder snelle en correcte afhandeling van de storing aan onze afwasser...en tegen een mooi tarief! Ook eerlijk en correct advies over evt. aanschaf van een nieuwe.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Ron Kruize

Nieuw Vennep

22-03-2013 14:43
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

NEFF combi magnetron liet de aardlekschakelaar trippen Rob heeft de magnetron doorgemeten (VDE test) en gevonden dat het onderste grill element af en toe spanning naar aarde doorliet. Element is ter plekke besteld door Rob en meteen door hem geïnstalleerd toen het bij hem afgeleverd was. Dit heeft het probleem opgelost!




0
0
Eerste indruk
8
Service
8
Prijs & Kwaliteit
8

Sas

Haarlem

11-03-2013 12:32
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

AEG wasmachine draait niet meer Maandagochtend gebeld met Rob. Aan hem uitgelegd wat het probleem was. Hij gaf aan dat het waarschijnlijk de koolborstels waren. 1½ uur later was hij er en heeft hij het probleem opgelost. Vriendelijk, snel en goede prijs/kwaliteit verhouding.




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Ard Rib

Haarlem

13-02-2013 22:38
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Top service Wasmachine had een muffe lucht en werd niet warm "dacht ik". Probleem opgelost door advies via de telefoon. Helemaal top !




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Karoly

Nieuw Vennep

03-12-2012 11:43
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Super dienstverlening Mijn oude vaatwasmaschine was stuk, eerst advies over telefoon en daarna thuis gekregen, Uiteindelijk moest er toch een nieuwe in, maar super advies, eerst over reparatie, en daarna over plek waar je een nieuwe kan kopen, zonder dat Rob er zelf iets extra's aan verdiend. Super service voor een super prijs en ik heb hem daarom al aan meerdere mensen aangeraden!!




0
0
Eerste indruk
8
Service
9
Prijs & Kwaliteit
10

Edith

Haarlem

16-10-2012 10:07
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Edith telefonisch volledig geholpen!! Kon het daarna zelf oplossen, terwijl bij de reparatie afdeling van de leverancier ik al zeker boven de ?100 uit zou komen. Die proberen het niet eens zo. Hardstikke bedankt voor de aanwijzingen:)




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Robin

Heemstede

10-10-2012 15:13
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Problemen met Indesit wasmachine Ik heb eerst de reviews gelezen en heb toen besloten contact op te nemen. Gesproken met Rob en heb de nodige tips en adviezen gekregen om het op te lossen. Echt geweldig dat een dergelijke service nog bestaat!! Ik heb zelf een webwinkel en probeer ook de best mogelijke service te verlenen: nu ervaar ik het eens van de andere kant "als consument": zeer positief! Bij een volgende keer weet ik wie ik moet hebben... ;-)




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Mirjam

Haarlem

10-09-2012 19:48
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Probleem met temperatuur van electrische oven Na telefonische uitleg van het probleem, maakten we een afspraak. Die kon zeer snel geregeld worden. Rob kwam keurig binnen de afgesproken tijden en kon de thermostaat van de oven zelfs ter plekke vervangen. Dit alles voor een goede prijs, we zijn er erg blij mee, dat is nog eens service!




0
0
Eerste indruk
8
Service
8
Prijs & Kwaliteit
8

Marco

Ijmuiden

16-07-2012 11:34
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Via via gehoord van HSO, onze vaatwasser deed niks meer dus gebeld met HSO en probleem uitgelegt. Kreeg eerst door de telefoon advies en wat het kon zijn, aan de hand daarvan toch besloten om HSO langs te laten komen om te kijken. Afspraak was snel gemaakt en kwam snel langs.Na het bekijken van de vaatwasser moest er een nieuwe motor in en wat verdere onderdelen. Samen met rob van hso de onderdelen opgezocht en besteld super. Na 3 dagen waren de spullen binnen en kwam rob langs om alles te repareren, de vaat kan weer in de vaatwasser gedaan worden. Al met al een SUPER SERVICE en een zeer goede PRIJS echt een aanrader. Rob nogmaals bedankt vvo de goede service.




0
0
Eerste indruk
8
Service
9
Prijs & Kwaliteit
9

wouter

Haarlem

06-07-2012 09:14
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Zojuist telefonisch contact met HSO en en een ander is telefonisch opgelost, tegen 0 kosten .... Zeer netjes en bekwaam geholpen




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Didier G.

Haarlem

01-05-2012 20:03
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Super service Had echt problemen met mijn wasmachine en de HSO heeft dat opgelost in een supersnel tempo en lekker goedkoper dan een andere. Uiterst tevreden.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Jolanda

Hoofddorp

27-04-2012 14:43
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Erg tevreden Trommel draaide niet meer. Printplaat bleek achteraf te blijven hangen. Gebeld, kon dezelfde dag nog en 1,5 uur daarna doet wasmachine het weer. Niet duur en goede service. Erg tevreden.




0
0
Eerste indruk
8
Service
9
Prijs & Kwaliteit
9

Chantal

Haarlem

23-02-2012 17:50
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Wasmachine kapot Wat een drama, wasmachine kapot en HET reguliere adres dichtbij huis kan je niet helpen omdat ze geen service verlenen op het merk dat jij nou net toevallig hebt. Dus zoeken op internet, zo bij HSO terechtgekomen. Eerst via de mail prima suggesties gehad om het probleem op te lossen, en toen ik het zelf niet verhelpen kon stond een dag later al de monteur voor de deur. Snel en voor een prikkie is het probleem verholpen. PIN automaat, dus gemakkelijker kan niet. TOP Service, bedankt!!




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
9

H.W.Jansen

Haarlem

23-01-2012 16:57
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Bosch vaatwasser pompte niet meer. De lampjes van de vaatwasser branden, maar er gebeurt verder niets en er blijft water in de vaatwaser staan. HSO gebeld en probleem uitgelegd. Dan krijg je me een rustige stem uitgelegd wat er waarschijnlijk aan de hand is ( pomp geblokkeerd) en stap voor stap een paar handelingen om het probleem zelf op te lossen. 10 minuten later was het probleem opgelost en draait de vaatwasser weer. Top, bedankt HSO!




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10



https://www.hso-service.nl
https://www.hso-service.nl  9.5 / 10 uit 161 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview