9.4

Op basis van 163 beoordelingen


Eerste indruk
9.3
Service
9.8
Prijs & Kwaliteit
9.5

Laatste beoordeling: 3 maanden 11 dagen 14 uren geleden
Aantal beoordelingen: 163 beoordelingen
Deze pagina is 12951 keer bekeken
Haarlemse Service Onderneming zelf beoordelen?

Bent u ondernemer?
Kies ook voor klantbeoordelingen bij YouReview
Reviews

C. le Brun

Bentveld

02-08-2014 19:31
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Snelle diagnose, nette vent, eerlijke prijsafhandeling. Problemen met vaatwasser. Gebeld met Rob, stelt vragen zodat je misschien zelf het probleem kunt oplossen. Blij dat hij de volgende dag langs kwam. "Even de afvoerslang doorprikken, of een nieuwe machine als dat het niet is"! gelukkig alleen even afvoer doorprikken. Goede tips om problemen te voorkomen. Voor zeer redelijk bedrag weer uit de problemen.




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Josje

velserbroek

08-07-2014 20:51
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Helemaal top!!!!!! De wasmachine maakte een ratel geluid. Net nu ons oranje shirtje nog moest worden gewassen! We hebben Rob gebeld en hij wist ons binnen 5 minuten te vertellen hoe we het probleem op moesten lossen. Ons shirtje hangt nu te drogen en we zijn ontzettend gelukkig dat Rob ons zomaar voor niets heeft geholpen!! Waar maak je dat nog mee? Het nummer staat genoteerd voor de volgende keer. Bedankt ROB!!!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Robert

Driehuis

06-07-2014 11:13
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Goede service voor een eerlijke prijs! Rob is een prettig persoon die graag je (vaatwasser) probleem op wilt lossen. Vaatwasser doet t weer en prijs was mijn inziens te laag voor de tijd die hij er in had gestoken. Dat kom je toch weinig tegen...




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Kees Krouwels

Vogelenzang

24-06-2014 12:12
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Onovertroffen superservice Afwasmachine vlot en deskundig gerepareerd, toen ik om advies voor stuk licht aan afzuigkap vroeg werd dit zonder extra kosten ( alleen 15 minuten arbeidsloon, terwijl hij er bijna 30 minuten mee bezig was) voor mij gerepareerd.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Mirjam

Haarlem

03-06-2014 22:54
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Goed advies, prima service en prijs. Tijdens eerste telefoongesprek goed doorgevraagd naar probleem van wasmachine en duidelijk plan hoe het op te lossen en wat het zou kosten. Ook realistisch over als ze het probleem niet zouden kunnen vinden en wat dan het beste zou zijn. Uiteindelijk resultaat binnen een kwartier probleem verholpen (beugel bh uit wasmachine) en het viel nog net binnen de 45,-! Supertevreden!!




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Gideon

Haarlem

06-05-2014 10:41
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Gratis advies, de spijker op de kop! Ik belde voor een afspraak, mijn vaatwasser lekte. Ik kreeg gratis advies aan de telefoon, daarna via whatsapp ook nog wat foto's gestuurd. Kreeg nog meer instructies en heb het probleem kunnen oplossen! Dit allemaal buiten werktijden. Ik weet waar ik moet zijn als mijn vaatwasser het echt begeeft.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Didier

Haarlem

05-05-2014 15:16
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Whirpool van 12 jaar kapot... hersteld in een vingerknip tja, op een hoogdag gaat je droger kapot.Geen enkele persoon die helpt. Contact met Rob gehad. Na een paar stappen en uitleg doet onze 12 jaar oude droger het weer zoals hij net uit de doos kwam. Wat een top service! Dit is ongekend voor mij dat iemand zo professioneel werkt. Deze kan ik iedereen aanraden.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

yvonne

velserbroek

05-05-2014 14:51
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

eerlijke advisering In verband met een defecte wasdroger van 12 jaar oud vooraf overleg gehad of reparatie rendabel zou zijn. Kreeg supersnel en een eerlijk antwoord. Kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Dit bedrijf komt absoluut in mijn adresboekje! (Over prijs/kwaliteit kan ik nog niets zeggen)




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
6

Inge

Haarlem

11-04-2014 18:48
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Super service en snelle service. Geschikte vent die betrouwbaar overkomt.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Tom Grootveld

Haarlem

09-04-2014 21:23
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Directe plezierige vent, die niet zit te kletsen. Gelijk aan het werk, komt vakkundig over. Echt een aanrader. We hebben jarenlang iemand anders gehad voor zaken aan witgoed. Dit adres geprobeerd. Afspraak was kort en duidelijk. Kwam binnen de afgesproken tijd. Heel belangrijk. Wist binnen 5 minuten wat er aan de hand was en kon repareren. Bedrag was lager dan ingeschatte prijs. Keurig vent, en volgens mij goede vakman. Bij toekomstige storingen ga ik hem zeker weer bellen.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
9

L. Boogers

Heemstede

06-03-2014 18:47
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Service gericht en 'value for money' Eerst telefonisch advies ontvangen om het probleem te analyseren en wellicht op te lossen zonder direct in de auto te stappen. Evenwel, de klacht bleef bestaan en de volgende dag stonden ze al voor de deur. Ze gaven de keuze voor een A-merk of B-merk oplossing hetgeen natuurlijk de prijs bepaalt.




0
0
Eerste indruk
9
Service
9
Prijs & Kwaliteit
9

theo

Haarlem

14-02-2014 19:40
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

zeer hulpvaardig!!! Ik wist niet hoe ik m, n periflex snoer moest aansluiten op m, n nieuwe inductieplaat, rob had het erg druk en was ook niet in de buurt, maar ik mocht wel foto,s met schema, s opsturen, dan kon hij het bekijken, en aangeven hoe te doen, aldus zo gedaan en werkt perfect. ROB BEDANKT!! gedaan en werkt perfect.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

André de Lange

Haarlem

20-01-2014 16:09
Beveelt: Ja

7

Positief punt (en):

Een probleem met de pomp van de vaatwasser werd snel per telefoon opgelost! Fantastisch! Korte & krachtige telefonische hulp!




0
0
Eerste indruk
8
Service
8
Prijs & Kwaliteit
6

Frits

Heemstede

11-01-2014 10:53
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

no nonsense, langsgekomen en meteen gerepareerd! Afzuigkap was kapot, HSO kwam langs binnen de afgesproken tijd en kon meteen repareren omdat hij de juiste spullen bij zich had. Na 15min en een manadarijn weer klaar. Heel fijn dat er geen 2e afspraak nodig was. Als er ooit weer iets mankeert dan bel ik meteen.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Marian

Haarlem

09-01-2014 12:45
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Geweldige service. Echt een aanbeveling. Ik weet voortaan bij wie ik moet zijn. Eerlijk, gratis advies en niet duur.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Ed

Haarlem

08-01-2014 23:32
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Klantvriendelijk en behulpzaam Rob is zeer gemotiveerd enbehulpzaam. Wordt niet gedreven door geld, maar wil kwaliteit leveren. Sprak oprecht twijfel uit over nut van reparatie. Buitengewoon oprecht en plezierig contact




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

F.S. Hooft

Halfweg

07-01-2014 22:42
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Duidelijk, snel en eerlijk. Gemaild met een ... Duidelijk, snel en eerlijk. Gemaild met een probleem en niet meteen een afspraak willen maken, maar eerst advies middels mail.




0
0
Eerste indruk
8
Service
8
Prijs & Kwaliteit
8

Margot

Heemstede

03-12-2013 16:21
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Duidelijke prijsinformatie vooraf en eerlijke service, een no-nonsense bedrijf met goede adviezen! Komen keurig binnen de opgegeven tijd, snelle reparatie en daarnaast nog gratis advies voor een ander apparaat met kuren. Van harte aan te bevelen.




0
0
Eerste indruk
7
Service
9
Prijs & Kwaliteit
9

Ron

velserbroek

22-11-2013 12:44
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Snelle en goede service, betrouwbaar De wasmachine was stuk, werd vakkundig gerpareerd voor een redelijke prijs.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Ton

Heemstede

18-11-2013 13:39
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

wow.... eerst tips om het zelf op te lossen en niet meteen voor komen rijden Net een gesprek met ze gehad over een lekkende wasmachine... Meneer gaf eerst allerlei tips & tricks om het zelf te bekijken en eventueel op te lossen en onderdeel zelf te vervangen... oftewel, goede intake, adviezen en als het me niet lukt of ik kom er niet uit... dan komt ie met alle plezier langs




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Sanne Hoogenboom

Heemstede

16-11-2013 11:19
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

goede service en advies voor een eerlijke prijs! eerlijk en zeer bruikbaar advies, hele schappelijke prijs berekend, onze hele oude afwasmachine was op sterven na dood, heeft toch wat handelingen uitgevoerd zodat deze het nu weer doet, eerlijk advies over keuze nieuwe afwasmachine vs reparatie. Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker opnieuw bellen wanneer een apparaat in huis stuk gaat.




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

dirk koeleveld

Haarlem

15-11-2013 11:02
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Goede service en eerlijk bedrijf, zie je niet ... Goede service en eerlijk bedrijf, zie je niet veel meer.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Jacqueline

Haarlem

12-11-2013 21:29
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Snel en zeer vakkundig. Direct geholpen. Top service! Mijn wasmachine was stuk op vrijdag. Wie kan het weekend door zonder wasmachine? Nou, ik niet! Rob kon die middag nog langskomen en heeft het klusje geklaard. Beetje twijfel of het oude beestje nog op te lappen was. Maar geen zorg, las ie Er toch mee op zou houden, dan konden de koolfilters er gewoon weer onder garantie uitgehaald worden. Super garantie toch?! Gelukkig niet nodig gehad. Het oude bessie doet t nog steeds!




0
0
Eerste indruk
7
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

Peter

Nieuw Vennep

10-11-2013 11:49
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Zeer goede hulp Ik had een probleem met mijn oven en kon hier het een ander zelf aan doen, echter nadat ik de nieuwe onderdelen had gemonteerd functioneerde mijn oven niet goed... Contact opgenomen met HSO, welke mij kosteloos de tips gaf waardoor ik mijn oven weer volledig aan de praat kreeg. Toppie!!!!!!




0
0
Eerste indruk
9
Service
9
Prijs & Kwaliteit
9

Lily

Heemstede

08-11-2013 21:37
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Rob (van HSO) is een top ondernemer, vakkundig en zeer goed! Diverse keren Rob over de vloer gehad en elke keer is het euvel verholpen!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10



https://www.hso-service.nl
https://www.hso-service.nl  9.4 / 10 uit 163 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview