9.4

Op basis van 157 beoordelingen


Eerste indruk
9.3
Service
9.8
Prijs & Kwaliteit
9.5
Reviews

Didier

Haarlem

05-05-2014 15:16
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Whirpool van 12 jaar kapot... hersteld in een vingerknip tja, op een hoogdag gaat je droger kapot.Geen enkele persoon die helpt. Contact met Rob gehad. Na een paar stappen en uitleg doet onze 12 jaar oude droger het weer zoals hij net uit de doos kwam. Wat een top service! Dit is ongekend voor mij dat iemand zo professioneel werkt. Deze kan ik iedereen aanraden.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

yvonne

velserbroek

05-05-2014 14:51
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

eerlijke advisering In verband met een defecte wasdroger van 12 jaar oud vooraf overleg gehad of reparatie rendabel zou zijn. Kreeg supersnel en een eerlijk antwoord. Kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Dit bedrijf komt absoluut in mijn adresboekje! (Over prijs/kwaliteit kan ik nog niets zeggen)




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
6

Inge

Haarlem

11-04-2014 18:48
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Super service en snelle service. Geschikte vent die betrouwbaar overkomt.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Tom Grootveld

Haarlem

09-04-2014 21:23
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Directe plezierige vent, die niet zit te kletsen. Gelijk aan het werk, komt vakkundig over. Echt een aanrader. We hebben jarenlang iemand anders gehad voor zaken aan witgoed. Dit adres geprobeerd. Afspraak was kort en duidelijk. Kwam binnen de afgesproken tijd. Heel belangrijk. Wist binnen 5 minuten wat er aan de hand was en kon repareren. Bedrag was lager dan ingeschatte prijs. Keurig vent, en volgens mij goede vakman. Bij toekomstige storingen ga ik hem zeker weer bellen.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
9

L. Boogers

Heemstede

06-03-2014 18:47
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Service gericht en 'value for money' Eerst telefonisch advies ontvangen om het probleem te analyseren en wellicht op te lossen zonder direct in de auto te stappen. Evenwel, de klacht bleef bestaan en de volgende dag stonden ze al voor de deur. Ze gaven de keuze voor een A-merk of B-merk oplossing hetgeen natuurlijk de prijs bepaalt.




0
0
Eerste indruk
9
Service
9
Prijs & Kwaliteit
9

theo

Haarlem

14-02-2014 19:40
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

zeer hulpvaardig!!! Ik wist niet hoe ik m, n periflex snoer moest aansluiten op m, n nieuwe inductieplaat, rob had het erg druk en was ook niet in de buurt, maar ik mocht wel foto,s met schema, s opsturen, dan kon hij het bekijken, en aangeven hoe te doen, aldus zo gedaan en werkt perfect. ROB BEDANKT!! gedaan en werkt perfect.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

André de Lange

Haarlem

20-01-2014 16:09
Beveelt: Ja

7

Positief punt (en):

Een probleem met de pomp van de vaatwasser werd snel per telefoon opgelost! Fantastisch! Korte & krachtige telefonische hulp!




0
0
Eerste indruk
8
Service
8
Prijs & Kwaliteit
6

Frits

Heemstede

11-01-2014 10:53
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

no nonsense, langsgekomen en meteen gerepareerd! Afzuigkap was kapot, HSO kwam langs binnen de afgesproken tijd en kon meteen repareren omdat hij de juiste spullen bij zich had. Na 15min en een manadarijn weer klaar. Heel fijn dat er geen 2e afspraak nodig was. Als er ooit weer iets mankeert dan bel ik meteen.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Marian

Haarlem

09-01-2014 12:45
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Geweldige service. Echt een aanbeveling. Ik weet voortaan bij wie ik moet zijn. Eerlijk, gratis advies en niet duur.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Ed

Haarlem

08-01-2014 23:32
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Klantvriendelijk en behulpzaam Rob is zeer gemotiveerd enbehulpzaam. Wordt niet gedreven door geld, maar wil kwaliteit leveren. Sprak oprecht twijfel uit over nut van reparatie. Buitengewoon oprecht en plezierig contact




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

F.S. Hooft

Halfweg

07-01-2014 22:42
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Duidelijk, snel en eerlijk. Gemaild met een ... Duidelijk, snel en eerlijk. Gemaild met een probleem en niet meteen een afspraak willen maken, maar eerst advies middels mail.




0
0
Eerste indruk
8
Service
8
Prijs & Kwaliteit
8

Margot

Heemstede

03-12-2013 16:21
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Duidelijke prijsinformatie vooraf en eerlijke service, een no-nonsense bedrijf met goede adviezen! Komen keurig binnen de opgegeven tijd, snelle reparatie en daarnaast nog gratis advies voor een ander apparaat met kuren. Van harte aan te bevelen.




0
0
Eerste indruk
7
Service
9
Prijs & Kwaliteit
9

Ron

velserbroek

22-11-2013 12:44
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Snelle en goede service, betrouwbaar De wasmachine was stuk, werd vakkundig gerpareerd voor een redelijke prijs.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Ton

Heemstede

18-11-2013 13:39
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

wow.... eerst tips om het zelf op te lossen en niet meteen voor komen rijden Net een gesprek met ze gehad over een lekkende wasmachine... Meneer gaf eerst allerlei tips & tricks om het zelf te bekijken en eventueel op te lossen en onderdeel zelf te vervangen... oftewel, goede intake, adviezen en als het me niet lukt of ik kom er niet uit... dan komt ie met alle plezier langs




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Sanne Hoogenboom

Heemstede

16-11-2013 11:19
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

goede service en advies voor een eerlijke prijs! eerlijk en zeer bruikbaar advies, hele schappelijke prijs berekend, onze hele oude afwasmachine was op sterven na dood, heeft toch wat handelingen uitgevoerd zodat deze het nu weer doet, eerlijk advies over keuze nieuwe afwasmachine vs reparatie. Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker opnieuw bellen wanneer een apparaat in huis stuk gaat.




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

dirk koeleveld

Haarlem

15-11-2013 11:02
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Goede service en eerlijk bedrijf, zie je niet ... Goede service en eerlijk bedrijf, zie je niet veel meer.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Jacqueline

Haarlem

12-11-2013 21:29
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Snel en zeer vakkundig. Direct geholpen. Top service! Mijn wasmachine was stuk op vrijdag. Wie kan het weekend door zonder wasmachine? Nou, ik niet! Rob kon die middag nog langskomen en heeft het klusje geklaard. Beetje twijfel of het oude beestje nog op te lappen was. Maar geen zorg, las ie Er toch mee op zou houden, dan konden de koolfilters er gewoon weer onder garantie uitgehaald worden. Super garantie toch?! Gelukkig niet nodig gehad. Het oude bessie doet t nog steeds!




0
0
Eerste indruk
7
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

Peter

Nieuw Vennep

10-11-2013 11:49
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Zeer goede hulp Ik had een probleem met mijn oven en kon hier het een ander zelf aan doen, echter nadat ik de nieuwe onderdelen had gemonteerd functioneerde mijn oven niet goed... Contact opgenomen met HSO, welke mij kosteloos de tips gaf waardoor ik mijn oven weer volledig aan de praat kreeg. Toppie!!!!!!




0
0
Eerste indruk
9
Service
9
Prijs & Kwaliteit
9

Lily

Heemstede

08-11-2013 21:37
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Rob (van HSO) is een top ondernemer, vakkundig en zeer goed! Diverse keren Rob over de vloer gehad en elke keer is het euvel verholpen!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

bas van hout

Zandvoort

06-11-2013 15:14
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Top... zeer vakkundig, sympathiek, prijs/service 10+. 'Rob' van HSO kwam binnen twee dagen langs, maakte een zeer betrouwbare en sympathieke indruk, rommelde wat aan de wasmachine, menu's en met een tang en loste het (bijna voor de machine fatale) probleem binnen vijf minuten op. Rekende alleen de voorrijkosten, terwijl hij ook het apparaat helemaal uit elkaar had kunnen schroeven om het probleem op te lossen om op die manier uren te maken. Dat deed hij niet. Gaf daarna vakkundig en onafhankelijk advies over diverse apparaten en wat het beste was om aan te schaffen. Ging ook bij de buurvrouw langs, voor dezelfde voorrijkosten, maakte ongevraagd de filters van de droogmachine schoon, keek hem na, repareerde een klep en gaf een analyse over de wasmachine en rekende daar niets voor. Bas van Hout/Journalist




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Edwin Borger

Haarlem

02-11-2013 13:24
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Afgelopen week heeft mijn vrouw met jullie gebeld omdat onze wasmachine stuk was. Jullie hebben haar een advies gegeven en dat heb ik uitgevoerd. Inderdaad, jullie aanname klopte: de trommel hangt los omdat het plastic oog waar de veer de trommel mee vasthield is doorgesleten oid. Ik wilde jullie bedanken en ook complimenteren. Niet langskomen en dan dit constateren om vervolgens af te rekenen. Maar een goed advies. Hartelijk dank dus en ik weet jullie te vinden en aan te bevelen.




0
0
Eerste indruk
10
Service
9
Prijs & Kwaliteit
10

ste

Zandvoort

25-10-2013 18:14
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

snelle service, vriendelijke werknemers, top prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb al 2x gebruik gemaakt van hun diensten en ben zeer tevreden over. Zij zijn heel professioneel en gaven mij goed advies over andere apparaten in huis.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Overdevest

Haarlem

21-10-2013 20:06
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

Prima adres voor al je reparaties aan het witgoed! Al 2x gebruik gemaakt van de diensten van HSO. Service is snel, goed en voor een schappelijke prijs.




0
0
Eerste indruk
7
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

inez van der ley

Heemstede

18-10-2013 16:04
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

geweldige service, geduldige uitleg, ! dit bedrijf heeft al meerdere keren problemen voor mij opgelost. Ze bellen snel terug en soms kan het probleem telefonisch opgelost worden door uitleg over het display.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Anthony

Haarlem

02-08-2013 12:03
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Rob heeft me heel goed telefonisch geadviseerd zonder iets in rekening te brengen hiervoor. Dank Rob!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
6



https://www.hso-service.nl
https://www.hso-service.nl  9.4 / 10 uit 157 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview