9.3

Op basis van 161 beoordelingen


Eerste indruk
9.3
Service
9.8
Prijs & Kwaliteit
9.5
Reviews

Marianne

Aerdenhout

13-07-2015 15:53
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Snelle en professionale service! Zeer snelle en professionele service m.b.t. in ons geval koelkast en vaatwasser. Oplossingsgericht. Absoluut geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon tips geven, oplossen en regelen. Zeer blij mee! Een absolute aanrader. HSO staat bij ons inmiddels onder de 'speed-dial' in onze telefoon. ;)




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Johan van Poelgeest

Aerdenhout

03-07-2015 22:31
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Een Topper, snel, eerlijk en goed Onze vijf jaar oude AEG Lavamat - Turbo stopte ermee. Na een korte diagnose werd het een nieuwe "printplaat" en een verwarmingselement. Hij zoemt weer als nieuw. Wat een goede en snelle monteur en ondanks de noodzakelijk dure onderdelen viel het prijskaartje nog mee. Daar heb je geen goede nieuwe voor!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
9

Sharon

Zandvoort

02-07-2015 13:17
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Hele goede service, uitleg en oplossing voor mijn smeg apparaten.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

t. strijards

Amsterdam

28-06-2015 16:16
Beveelt: Ja

8

Positief punt (en):

geweldige snelle service, vriendelijk en voordelig. Rob is top. Kwam de dag na mijn telefoontje en vond de oorzaak heel snel. Volgende weer Rob bellen.




0
0
Eerste indruk
7
Service
9
Prijs & Kwaliteit
9

elmira van Dommelen

Heemstede

19-06-2015 13:07
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Vakman die eerlijk is en zijn werk goed doet aanrader hij smeert je niks aan wat niet nodig is en hij doet zijn werk goed! mijn wasmachine draait weer als een zonnetje.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

EM Vroon

Heemstede

09-06-2015 18:58
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Geweldige ondernemer die het verdient om meer klanten te krijgen!!! Rob is een zéér betrouwbare en goede servicemonteur!! Zonder dat het vel over je neus wordt gehaald lost Rob de technische problemen op, meestal op zeer korte termijn. Een toppertje die je zeker bij je belangrijke telefoonnummers moet zetten. Je wilt het niet ervaren dat er een onervaren monteur over de vloer komt die er een potje van maakt.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Ben Ettema

Heemstde

22-05-2015 13:04
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Supersnelle service, goed en niet duur. Monteur weet waar hij over praat en heeft snel diagnose gesteld aan de vaatwasser. Daarna gereinigd en alles werkt weer.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

M. Liket

Ijmuiden

06-05-2015 15:32
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Prima service! Toen ik belde voor mijn defecte wasmachine kwam de monteur dezelfde dag nog langs. Onderdeel vervangen en de machine deed het weer. Helaas na 2 wasbeurten weer een foutmelding op de machine. Opnieuw gebeld en de monteur kwam weer dezelfde dag langs. Probleem snel verholpen en het viel onder de garantie van de vorige reparatie. Prima service, ik ben zeer tevreden!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

Erwi

Amsterdam

06-05-2015 15:28
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Kundig, snel, servicegericht, prettig contact De onderneming doet er alles aan om je apparatuur hersteld te krijgen. Nooit lang wachten op een afspraak, kundige vakman, prettig in de omgang, goede adviezen. Hij bewaakt de nalevering van de onderdelen.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

JP van Schie

Haarlem

22-04-2015 14:11
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Betrouwbaar en je hebt meteen de indruk dat je niet met een prutser te maken hebt. Bij wasmachine reparatie Heerlijke no nonsens uitleg, to the point, en alles binnen afgesproken tijd en kosten uitgevoerd. De prijs viel zelfs nog wat lager uit !




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
9

Lisa

Zandvoort

17-04-2015 15:40
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Kundig, snel en aardig. Mijn koelkast werkte niet meer en Rob hielp me eerst telefonisch verder. Gaf gratis advies wat ik erg op prijs stelde. Probleem bleek toch door een prof opgelost te moeten worden en dus kwam hij een paar dagen later langs en repareerde mijn koelkast. Snel, vriendelijk, to the point. Gaf ook goed advies voor de toekomst en de kosten kwamen uiteindelijk nog lager uit dan hij in eerste instantie ingeschat had. Eerlijk dus ook nog.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Danny

Hoofddorp

02-03-2015 17:18
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Top service ! Defecte wasmachine (trommel draaide niet meer). Om 09.00 uur gebeld, 11.30 uur afgesproken en probleem verholpen om 12.15 uur. Uit alles blijkt, dat Rob veel ervaring heeft. Herkennen van het probleem, de oplossing en uitvoeren van de werkzaamheden. Kortom waar voor je geld !




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

Astrid van Dorth

Hillegom

10-01-2015 11:07
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Vakman, ziet direct waar het probleem zit en lost het op, tegen een prettige en eerlijke prijs! Droger van merk Miele stuk, Rob zag direct het probleem en loste het op en tegen een zeer eerlijke en goede prijs! Ik zal hem dan ook aanbevelen in mijn omgeving.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Robin

Haarlem

08-01-2015 13:02
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Vanaf de eerste e-mail tot aan de reparatie en betaling, allemaal top! Rob van HSO arriveerde binnen de afgesproken tijdslimiet. Mijn Smeg-oven had een nieuw onderdeel nodig. Na een uur en een prettig gesprek zaten de nieuwe onderdelen erin en was de oven weer up-and-running.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

P.de Haas

Hoofddorp

05-01-2015 16:35
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Had probleem met mijn Asko wasmachine. Dacht al dat dat ik een grote reparatie tegemoet zou zien. Per telefoon met hso-service kon de monteur mij geruststellen en verklaren waardoor het probleem was ontstaan. Een vraag over het probleem met mijn Siemens droger kon hij ook aan mij uitleggen. Alles per telefoon geregeld. Geen voorrijkosten. Heb een lesje apparatuur gehad!




0
0
Eerste indruk
8
Service
10
Prijs & Kwaliteit
8

Ottenhoff

Heemstede

07-12-2014 15:21
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Bijzonder klantgericht Ons koffiezet apparaat leek kapot. Was al aan het kijken voor een nieuwe, een telefoontje met Miele leverde een voor de hand liggende antwoord op (maak 'm nog eens schoon). Een telefoontje met Rob leverde na een aantal gerichte vragen van hem de oplossing. Een kwartiertje aan de lijn, geduldig en vooral gericht om ons te helpen. Super!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
9

Rogier

Aerdenhout

21-11-2014 10:13
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Behulpzaam, duidelijk, deze service is niet meer van deze tijd Mijn Miele piepte alleen nog maar, en met de standaard handelingen was er geen verbetering. Een slimme (makkelijk) uit te voeren tip zorgde ervoor dat de wasmachine voorlopig weer normaal doet. Mocht de machine nog aanvullende kuren hebben dan weet ik wie ik moet bellen voor reparatie




0
0
Eerste indruk
9
Service
9
Prijs & Kwaliteit
9

Teus

Nieuw vennep

10-11-2014 22:50
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Allereerst ik ben geen kennis, vriend of zakelijke relatie van het bedrijf HSO en schrijf uit eigen ervaring. Ik heb drie keer gebeld, bij de derde keer kreeg ik Rob aan de lijn. Hij vroeg naar de klachten van de koelkast alsof hij met een patiënt te maken had. Hij kon me meteen bruikbare tips geven om de oorzaak zelf vast te stellen waardoor er geen overbodige voorrijkosten hoeven worden gemaakt. Tijdens het schrijven van deze review is het probleem met koelkast nog niet (geheel) opgelost, maar ik wilde wel graag uiting geven aan mijn ervaring tot nu toe. Betrouwenheid en vakkennis is een groot goed en die heeft HSO (in de naam Rob) volledig waargemaakt. Chapeau.




0
0
Eerste indruk
9
Service
9
Prijs & Kwaliteit
9

Alexander Brink

Santpoort Noord

03-11-2014 21:07
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Service op maat en toen het nodig was! De HSO kreeg ik getipt van Ron Kock, mijn installateur van Spruit Cock Installateurs toen mijn nieuwe afwasmachine er mee ophield. Ik heb ze gebeld en meteen werd ik geholpen via de telefoon zelfs. Het was maar een klein dingetje met de pomp. Super service en zeer vriendelijk!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Mevrouw Thani

Haarlem

23-10-2014 12:40
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

kennis en service zoals ik het graag zie. 1 uur geleden gebeld, mijn droger doet het niet en geeft geen fout melding. Rob de monteur is geweest en zag al snel wat het (kleine) probleem was. Hij heeft voor mij op internet uitgezocht waar ik het deur onderdeel kon bestellen. Op zijn advies heb ik het besteld bij en winkel in de beurt zo hoef ik geen verzendkosten te betalen die even duur is als het onderdeel zelf. Rob kon nog herinneren dat hij aantal jaren geleden bij ons is geweest voor de vaatwasser. Zijn gezicht kwam me al bekend voor. Omdat hij zo snel was heb ik minder dan de voorrijkosten betaald.Fijn dat er nog eerlijke service bestaat.Je bent echt aan het goede adres als je apparatuur het niet meer doet.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Amber

Haarlem

23-09-2014 13:23
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Top service Snelle reactie en snelle service. Nadat het probleem werd opgelost werd nog even uitgelegd wat ikzelf kon doen mocht het zich weer voordoen.




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
9

Robbert Dekker

Nieuw Vennep

04-09-2014 09:58
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Goede, professionele service Ik ben echt heel goed telefonisch geholpen. Met korte, duidelijke tips kon ik zelf mijn probleem oplossen. Vriendelijk en geduldig. Bovendien was er eventueel ruimte gemaakt in de agenda om mij vandaag nog te kunnen helpen. Dat bleek niet nodig. Ben erg tevreden dus!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Maikel

Badhoevedorp

06-08-2014 12:00
Beveelt: Ja

9

Positief punt (en):

Eerlijk bedrijf....eigenlijk niet echt van deze tijd....en ik leg uit waarom.... Waarom niet van deze tijd??schoenmaker blijf bij je leest. Ik ben geen monteur van waatwasmachines en heb geen hoge pet op van multinationals die alleen al de jackpot aan voorrijkosten vragen vandaar dat ik ben gaan googlen. Inkwam bij "Rob". Terecht. Hij gaf telefonisch"gratis" tot 2x toe handige tips waarmee mijn machine "tot nu toe gratis" gered is door mijzelf (met 2linker handen)Dus ik ben al fan...




0
0
Eerste indruk
7
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

C. le Brun

Bentveld

02-08-2014 19:31
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Snelle diagnose, nette vent, eerlijke prijsafhandeling. Problemen met vaatwasser. Gebeld met Rob, stelt vragen zodat je misschien zelf het probleem kunt oplossen. Blij dat hij de volgende dag langs kwam. "Even de afvoerslang doorprikken, of een nieuwe machine als dat het niet is"! gelukkig alleen even afvoer doorprikken. Goede tips om problemen te voorkomen. Voor zeer redelijk bedrag weer uit de problemen.




0
0
Eerste indruk
9
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10

Josje

velserbroek

08-07-2014 20:51
Beveelt: Ja

10

Positief punt (en):

Helemaal top!!!!!! De wasmachine maakte een ratel geluid. Net nu ons oranje shirtje nog moest worden gewassen! We hebben Rob gebeld en hij wist ons binnen 5 minuten te vertellen hoe we het probleem op moesten lossen. Ons shirtje hangt nu te drogen en we zijn ontzettend gelukkig dat Rob ons zomaar voor niets heeft geholpen!! Waar maak je dat nog mee? Het nummer staat genoteerd voor de volgende keer. Bedankt ROB!!!




0
0
Eerste indruk
10
Service
10
Prijs & Kwaliteit
10



https://www.hso-service.nl
https://www.hso-service.nl  9.3 / 10 uit 161 onafhankelijke beoordelingen over  YouReview